Vizitator alexstefy Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Salutam si eu o problema cu UPS-ul am primit unul si nu tine activ mai mult de 2min,cu un consumator de 75w,vreau să îl folosesc la pompa de recirculare la centrala termica careare 80w,ma puteţi ajuta Link spre comentariu
Relav Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Ai acumulatorul epuizat (vechi)-si-a pierdut din capacitate. Cumpara un acumulator bun si va tine mai mult. De regula in UPS-uri sunt acumulatori de 12V/ 7Ah. Adica ar duce timp de o ora o sarcina care consuma 7A (din 12V). Consumatorul tau 80W plus pierderile de transformare al UPS-ului ( cel putin 15-20W) fac aprox. 100W (adica vreo 8A din baterie). Deci daca acumulatorul este nou si are o capacitate de 7Ah, Ups-ul ar duce 40-45 min.Cred ca UPS-ul tau este doar cu un acumulator. Link spre comentariu
Vizitator alexstefy Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 aş putea lega un acumlator auto de 50A Link spre comentariu
Vizitator alexstefy Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 aş putea lega un acumlator auto de 50Aauto ar afecta negativ UPS-ul Link spre comentariu
Vizitator alexstefy Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 are un singur acumlator şi e de 12v,4,5Ah Link spre comentariu
Relav Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Daca l-ai conecta la UPS incarcat cred ca ar merge. Sigur UPS-ul are un circuit de limitarea curentului de incarcare si teoretic nu ar trebui sa se defecteze (UPS-ul). Dar cred ca acest UPS nu scoate la iesire o tensiune sinusoidala ci dreptunghiulara (cu frecventa de 50 Hz) ceea ce la motorul pompei de recirculare nu o sa-i placa. Sunt UPS-ur care scot tensiune sinusoidala dar sunt scumpe. Vezi ca despre aceasta problema s-a mai scris mult pe acest forum. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 @ alexstefy -de ce incalci aproape toate regulile de bun simt? Desschzi inca un topic despre un ups care nu merge calumea,desi sunt inca multe altele mai vechi,trimiti intrebari pe report,postezi mesaje unul dupa altul ignorand butonul de report etcDa ce,suntem pe tarla aici? Ai grije ce faci pe viitor,ca altfel ma apuc de sters Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum