Vizitator blue_stefanex Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Buna,sunt nou pe aici si as vrea o parere...vreau sa imi cumpar o pereche de difuzoare tip sistem si nu stiu ce sa aleg intre Mac Audio Revolution X 2.13 si MTX RTS502.Sunt deschis si la alte pareri,dar in principiu am pus ochii pe astea;buget 250-280 ron.Mentionez ca am un logan sedan,palyer Alpine CDE 111RM(50W max si 25 sau 22 rms)in spate 2 dif MTX RTC502,fata stoc(cartoane)iar mai incolo vreau sa imi iau si un pachet BASS(preferabil asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Bass_Pack/ ).Va rog ajutati-ma...astept pareri,va multumesc. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 daca tot ai suma respectiva pt un singur set de difuzoare,incearca sa gasesti ceva de la hertz,dupa parerea mea sunt cam jupani in domeniu. Link spre comentariu
Vizitator blue_stefanex Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Am observat ca specificatiile de la difuzoarele mac audio sunt peste multe altele,care au si pretul mai mare Link spre comentariu
Vizitator blue_stefanex Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 cei de pe be-loud si car-sound recomanda MAC AUDIO,asta pt ca nu au modelul respectiv de MTX,cred eu,dar sunt curios cum suna dif-urile FOCAL...primul sistem pleaca de la 420 ron,nu e drepp ieftin pt o pereche...dar poate fac banii Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 uitat-te si pe la crunch ca sunt scule foarte bune (eu montez de cativa ani crunch,hifonics si mbquart si sunt foarte multumit de ele) Link spre comentariu
Vizitator blue_stefanex Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Am vazut si ceva de la Crunch la 300 ron,voi lua in considerare si varianta aceasta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum