so19so76 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Salut!Am un PIII ,1000MHz,256MB RAM si XP Pro fara SP si care de ceva vreme nu mai vrea sa faca secventa de turn off decat dupa cateva minute de ''gandire'', adica pana se inchide sta cateva minute 2-3 si abia apoi dupa ce HDD-ul i-a foc de cat lucreaza isi aduce aminte de comanda de turn off.Care crede-ti ca ar putea fi problema?I-am dat scanare cu NAV 2005 si zice ca nu are virusi . Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 O prima idee ar fi ca HDD-ul are nevoie de defragmentare... Dar nu ai spus cum este partitionat HDD-ul si care este gradul de ocupare al acestuia. :yawinkle: Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Uneori si antivirusul poate sa incetineasca destul de mult oprirea calculatorului, la fel ca si inchiderea programelor care ruleaza in background, sistem tray etc. Link spre comentariu
Netcrusher Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Nortonul in special este recunoscut pentru incetinirea sistemelor, iar computerul tau nici nu este foarte performant. Grea-i romana, bat-o focul... Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 curata-ti sistemul de prostii care le ai in plus pe el , foloseste un antivirus mai simplu, gen avg eventual inainte sa il inchizi da-i un ctrl , alt + del si vezi ce programe ruleaza acolo si ocupa procesorul ca sa vezi sigur cine e de vinasi vorba lui netcrushet , dupe ce faci asta , noi crede-m ca nu mai i-a foc :toimonster: Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Daca sti care sunt programele care nu iti trebuiesc, dar ruleaza poti face urmatorul lucru:dai start->run->msconfig si de la startup debifezi ceea ce sti ca nu iti trebuie.Acest lucru nu stiu daca iti sporeste viteza la inchiderea calculatorului dar cred ca va mai elibera din memorie si poate vei avea un micut spor de viteza.Eu am bifat acolo numai antivirusul, in rest toate celelalte optiuni le-am dezactiat din regedit.Si eu iti recomand sa schimbi antivirusul.Eu folosesc PC Cillin 2002 ( OEM cu placa de baza ) si sunt foarte multumit de el. Nu consuma prea multa memorie plus ca are si firewall.Success!PS: Romana asta e foarte grea ( pt mine ). :finga: De aia nu o invat deloc ( la scoala ), prefer sa fac mate in loc de romana. Link spre comentariu
dulamaa9 Postat Octombrie 31, 2005 Partajează Postat Octombrie 31, 2005 sal. am si eu o curiozitate.cum sa fac sa scap de fereastra de login in retea cand am windoews xp?i-a dat simple file sharing si tot imi apare (pe defaul guest).multumesc, adrian. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum