Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hard nerecunoscut

Vizitator cata2001

Postări Recomandate

Vizitator cata2001

Am un hard Disk Western Digital 500 Caviar SE16 si nu este recunoscut de catre calculator,nici in BIOS.Placa de baza este ASUS K8N-E Deluxe.Nu pot instala un nou sistem de operare pentru ca se intrerupe instalarea si imi apare un mesaj in care scrie ca nu am driver de Hard.Am intrat si pe site-ul de la Western Digital dar tot nu sunt lamurit,de unde sa descarc un driver compatibil.Care e solutia?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LostCell

1

• Spitfire

1

• Dr.L

1

• Putz

1

Top autori în acest subiect

hdd ide sau sata?daca e sata iei driveru pt sata de la producatoru placii de baza si il integrezi in xp cu programu nlite.sau instalezi xp pe un hdd ide si apoi pui driverii pt sata.sau..daca ai in bios"sata operation mode ide".daca esti sigur ca hdd-ul sata e bun atunci varianta de mai sus,altfel e cum zice skaarj,e bulit hdd-ul.in bios tre sa vezi toate hdd-urile.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Io am avut bai cu cablu' de date S-ATA de la HDD.....facea figuri si nu-mi mai reucunostea HDD.Ia scoate-l si curata bine contactele sau inlocuieste-l.Eu l-am inlocuit si doar atunci a mers si nu inteleg nici pana acum ce putea sa aiba cablu' :rade: Ai incercat in toate 4 mufe de pe MB?

Link spre comentariu

Cablurile SATA de culoare rosie sunt de groaza, se curbeaza lamela acea de plastic de la conector, si nu mai fac contact pad-urile, apar cele mai ciudate erori...cablurile SATA de culoare portocalie, care au dublata acea lamela cu o tablita elastica, sunt mult mai fiabile, dar nu se prea gasesc, numai aia de la Gigabyte le livreaza cu placile de baza, restul producatorilor pun cabluri de culoare rosie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări