mk3_cdj Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 deci nu trebe mneaparat sa am instalat kaspersky sa pot rula acel resource Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Exact ! Nu te mai chinui sa instalezi win-ul, scaneaza mai intai cu kaspersky rescue cd tot hard diskul, vezi ca dureaza ceva. Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 deci am facut cd cu kav resource dar nu prea inteleg ce se intampla acoloam selectat lumba, apoi imi arata ca scaneaza ceva la toate ok si dupa 1 min imi apare un ecran alb cu ceva scris si jos o bara ca si bara tascbar.trebuie facu ceva acolo am asteptat ceva itimp si nu se intampla nimic:|ajuati-ma va rog raman recunoscator Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 am si un laptop, si nu reusesc sa buteznu stiti cumva de ce ce sa fac? Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Din bios alege la secventa de bootare CD/DVD sa fie primul. Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 nu a gasit nimic cred ca de ce nu e updatatam dat sa se updateze si nu merge:( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum