George(sb) Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 da, este clasicul defect de dezlipire de chip, se rezolva printr-un reball, esential este sa nu fii fost placa inainte incalzita cu suflanta de aer cald sau bagata la cuptor, reflow-ul nu tine Link spre comentariu
porscheg Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 F500 este nepotul mai sarac de la DV6000 si este cu MCP67MV-A2. Nu se mai fabrica deci nou nu mai exista doar seriile din 2007-2008 cu bile puse de chinezi. Se poate incerca un reballing la el dar mai mult de 6 luni nu tine si asta in conditii de schimbat padul termic cu pad de cupru. Link spre comentariu
George(sb) Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 e intadevar un chip sensibil, dar tine si destatia cu care lucrii, la tipul din italia unde am fot eu rar se intampla sa ii pice chip-uri , eu am clonat statia lui si de cand am fost la el absolut nimic nu mi sa intors Link spre comentariu
tititv Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 multumesc tuturor pentru ajutor.gasesc alta placa de baza la un pret accesibil ? Link spre comentariu
Marius84 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Decat sa cumparati o placa la mana a doua despre care nu stiti nimic in privinta modului in care a fost folosita, ori gasiti una noua, dar astea sunt rare si scumpe, ori o reparati pe cea pe care o aveti la cineva care ofera garantie. Eu mi-am luat o teapa pe okazii cu o placa de baza ce nu a mers decat vreo 3 luni si a dat coltul. Link spre comentariu
porscheg Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Logic ca nu se gasesc placi de baza decat marlite de chinezi (adica noi) sau marlite de romania (adica okazii) si unele si altele tin la fel 3-4 luni sau chiar mai putin.Placi de baza NOI exclus pentru ca HP si nicio alta firma NU vinde placi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum