Adrian_BBS Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 salutare....am si eu o problema....s-a instalat windows 7 pe un PC si pentru ca unitatea nu are USB-uri in fata, am cumparat un prelungitor de USB......chestia este ca daca conectez stickul prin acel prelungitor, windows-ul nu mi-l vede....am incercat pe alt calculator (cu XP instalat) si merge.....care sa fie problema? Link spre comentariu
daisarqx Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 salutare....am si eu o problema....s-a instalat windows 7 pe un PC si pentru ca unitatea nu are USB-uri in fata, am cumparat un prelungitor de USB......chestia este ca daca conectez stickul prin acel prelungitor, windows-ul nu mi-l vede....am incercat pe alt calculator (cu XP instalat) si merge.....care sa fie problema?inlocuieste cablul cu unul de calitate si cat mai scurt Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 pai daca ar fi din cauza cablului (are 1m) nu ar merge nici pe calculatorul meu...dar pe al meu merge....am facut si update la windows 7 si degeaba...imi da eroare de genul "USB Device not recognized" Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Varianta aceasta ai incercat-o? (Eng): http://www.online-tech-tips.com/compute ... ecognized/ . In principiu se scoate calculatorul din priza o perioada suficienta (30 sec - 10 min) pentru a se descarca si orice urma de condesator din unitate. Alta varianta ar fi sa cauti in bios daca exista vre-o optiune cu usb 2.0 (hi-speed) si sa o dezactivezi temporar si sa vezi daca revine la normal, in caz ca prima varianta nu functioneaza. Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 e de la cablu,am patit si eu chestia asta.E cablu de proasta calitate. ,ori zice ca nu il recunoaste , sau il conecteaza in usb 1.1 ,am schimbat 3 cabluri la un magazin pana mi-a dat banii inapoi Link spre comentariu
lucione_cip Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Si eu tot de la cablu zic ca este, defapt asa imi facea si mie mie cu un prelungitor si hub usb, pana nu am ilocuit cablul (am pus cablu utp) nu mi-a mers...imi aparea "USB device Not Recognized" Link spre comentariu
2informaticos Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Garantat problema de cablu. Mergi la un magazin si cumpara un cablu "blindat"; la alea transparente se vede usor ecranajul...Daca e cablu de proasta calitate si mai folosesti si un hub extern, nu-ti va recunoaste niciodata dispozitivul.Ai primit din mai multe parti acelasi raspuns referitor la calitatea cablului, asa ca nu pierde timpul asteptand alta varianta; mergi si cumpara-ti unul bun... Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Ia un prelungitor de firma (Belkin sau altcineva care stie cum se face un cablu usb2.0)Pina si alea frumoase transparente si cu ecranul cit calul nu sint neaparat de calitate (am unul, are si beculete in mufe, numai sa nu-i pui un hdd in celalalt capat) Link spre comentariu
capabilu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 salutUn cablu scurt iti rezolva problema 30....50 cm. incearca ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum