Nita Mihai Cristian Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Va salut La Multi Ani si multe realizari pe 2011.Am o schema de ceas cu PIC 16F628 A la care se dau si setarile. Ma puteti lumina si pe mine cum se regleaza acestea in IC-prog caci am incercat dar nu merge.Cate-odata imi da la verificare eroare iar cand da ca a trecut testul de verificare il pun in montaj si nu face nimic.Mentionez ca folosesc programatorul JDM.Cred ca nu il setez eu cum trebuie.Mii de multumiri. Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Din poza pusa de tine , la urma , se specifica faptul ca uControlerul se introduce inversat in PCB.Asadar mare atentie daca folosesti PCB-ul dat . In ICprog fa un print screen cu setarile de programare dar mai intai asigura-te ca poti programa uC-ul. Eventual il stergi si apoi modifici doa cateva campuri din 3F in 00 si verifici daca au fost inscriptionate corect .Abia dupa ce te asiguri ca programatorul functioneaza t apuci de scrisul hexului tau. Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Multumesc de raspuns si atentia acordata.Am facut doua prt scr la cum apare programul cand il deschid fara nici o modificare. Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Debifeaza astea : WDT ( da reset automat la anumit interval de timp) MCLR si BODEN . Ai verificat programatorul cu PIC-u respectiv ? Functioneaza ? In Ic-Prog ai selectat tipul programatorului ? Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Programatorul functioneaza.Asa la-m programat cu ele debifate adica toate casutele goale fara bifa dar nu stiu ce sa aleg la oscilator. Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 La osc tb sa selectezi IntRc IO ; scrie chiar in prima poza pusa de tine ca RA6 este IO Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Da se pare ca sa stricat PIC-ul deoarece la programator am doua LED-uri unul rosu care se aprinde ciand al conectez la PC si celalalt verde care se aprindea intermitent cand lucra programatorul.Acum cand conectez programator la PC fara integrat merge rosu cand pun si integratul se stinge adica lum ff slab.Prima data cand la-m folosit LED-ul era aprins normal. Link spre comentariu
Yo4You Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Care programator JDM folosesti? Vezi ca PIC16F628 trebuie scris de pe un computer mai slab Pentium 1 133mhz altfel microcontrolerul este scris gresit incepand de la adresa 0000h. Vezi ca Picul poate nu a patit nimica incearca si cu alt programator vezi cel de pe www.hamradioindia.org multi pic programmer, cel cu 3 tranzistoare se alimenteaza direct de pe portul serial si merge foarte bine direct cu IC-prog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum