Vizitator sykers Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Salutare , o rugaminte am si eu .. am un Hard Disk SAMSUNG , Model: HD251HJ (250GB/7200rpm/8M) , un model identic daca are cineva ..am nevoie numai de placuta electronica ! Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 am avut si eu o problema similara cu un Seagate. am gasit pe ebay pcb-ul pentru modelul meu de Seagate, l-am comandat l-am primit destul de repede si nici n-a costat foarte mult (avand in vedere ca a venit din Hong-Kong). Link spre comentariu
Vizitator sykers Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 am cautat adineaori pe ebay dar nici o sansa "Your search returned 0 items." nu gasesc PCB pentru modelul meu...am dat un search pe google am gasit pe http://www.ultratecdirect.com si ma ajunge in jur la 180 RON cu tot cu transport si mi se pare foarte mult :( . Asa ca am sa stau in continuare cu speranta ca cineva o sa aibe pe acasa din greseala un hard identic ca al meu ... Multumesc frumos pentru informatie ! Link spre comentariu
2informaticos Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Vezi daca vreo componenta de pe placa respectiva se supraincalzeste, sau arata dubios. Este posibil sa o gasesti pe vreo placa de alt HDD. De obicei cedeaza vreo dioda de protectie (zenner), sau driverul de motor... Link spre comentariu
Vizitator sykers Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 am fost cu HDD-ul la un Service aici in orasu Pascani si mi-a spus in felul urmator... " ..ca e de la un soc de curent.. a reusit sa treaca si de protectie si a ars si integralul ..ultima sansa ar fi sa gasesc un HDD identic" si sa-i iau partea electronica sa o montez pe al meu daca mai vreau sa recuperez ceva de pe Hard.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum