Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schita amplificator 2.1

Vizitator chelloo

Postări Recomandate

Vizitator chelloo

Ma poate ajuta cineva cu o schita cat ma simpla de un amplificator 2.1, 150-300 w pe subwoofer si 60-100w pe boxe? Nu sunt expert doar pasionat... vreau sa vac ceva pt mine gen clasa a, am vazut la un amic si sincer vreu sa il detronez :da :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

1

• nimeni_altci

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai schite gasesti peste tot. Eu am facut un sistem 2.1 cu TDA7294 pe woofer si TDA7375 pe sateliti.Scoate cam 150w in total. Dar daca vrei putere mai mare cum ziceai tu va trebui sa bagi destui bani in difuzoare.Plus ca o sa iti trebuiasca si un traf de putere mare.Eu sunt multumit de ce am facut daca vrei iti dau proiectul cu schemele de cutii si ce difuzoare am pus.Eu sunt multumit adica la calitate e peste geniusul ala din comert, 5050 parca care scoate cica 150w, desi nu cred.M-a costat parca 450 lei in total cu tot cu lemn i manopera pe cutii.Ca dif de joase am pus un sal AHX2530, iar pe medii niste difuzore de la bluetech si tweeter sal dom dt1

Link spre comentariu

mai documenteaza-te putin referitor la clasa A, pentru 150-300W in clasa a s-ar putea sa trebuiasca sa chemi Electrica sa-ti traga 380 in casa :ras: . glumesc nu ai nevoie de 380 dar la clasa a ai randament foarte mic si vei avea nevoie de traf, finali si radiatoare de o sa zici ca atingi 1KW in clasa AB.la binecunoscutul Bebe-T: 20W in clasa a , pentru acei 20w consumi peste 80W. plus ca in varianta stereo pentru o camera mica nu mai ai nevoie de calorifer iarna la cata caldura disipa... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări