Vizitator mrdjcoco15 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 de ceva timp ma streseaza cineva cu nr ascuns si as vrea dak stie cineva un program cu care sa blochez apelurile primite cu ascuns. Am un lg gd510 care nu are symbian sau WM. Sau dak pot afla nr celui care ma suna. Am cartela de cosmote. Astept un raspuns.ms Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Pune tel pe raspuns automat.te injura,ameninta,? daca esti pe abonament solicita lista apelurilor.incearca la un shop cosmote da nu la aia micuti..le explici ce si cum..sau un mail la suport tehnic la cosmote,poate..poate Link spre comentariu
godFather89 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Din cate imi dau eu seama, nu poti bloca apelurile de la nr ascuns cu telefonul ala.Numarul ascuns nu poti sa-l afli fara interventia politiei si un motiv serios (amenintare cu moartea telefonica??).Era o metoda de a afla numarul ascuns prin redirectionarea apelurilor la care nu raspunzi catre un numar de voip la care iti aparea la log numarul care te-a sunat. nu stiu daca au reparat bug-ul dar la un moment dat functiona garantat. Link spre comentariu
Vizitator mrdjcoco15 Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 da am inteles. nu am cum sa fac sa nu ma streseze.ms de ajutor Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Incearca sa pui toate numerele pe care le ai intr-un grup si seteaza telefonul sa raspunda doar la numerele acelea. In mod normal daca nu vede numarul nu-l poate incadra in acel grup si in teorie poti sa-l blochezi sau mai bine sa-l redirectionezi catre casuta vocala. Poate te ajuta ideea daca in telefon ai aceasta optiune referitoare la grupuri cu mentiunea ca, la fiecare numar adaugat in agenda trebuie sa-l incadrezi neaparat intr-un grup. Am vazut aceasta optiune functionala (si enervanta) la un telefon siemens sl55 unde, daca numarul nu era adaugat in agenda telefonul nu suna. Poate te ajuta.Sunt curios daca optiunea aceea de a trimite sms cu "sunt ocupat, suna mai tarziu" cand dai din butonul de end call functioneaza si la numere ascunse. Ar fi cea mai tare faza ca cel care da cu numar ascuns sa primeasca un sms cu mesajul "Numarul dumneavoastra de telefon a fost introdus in baza de date a politiei ca urmare a plangerii xxxx din data yyyy si in consecinta apelurile dumneavoastra vor fi inregistrate din acest moment". Link spre comentariu
LostCell Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Nokia n73, are aceasta optiune,reject call with sms.Pur si simplu treci textu si oricine suna respinge apelu si ii trimite mesaj banuiesc ca e valabil si pt nr ascuns.Eu ma gandesc ca chiar de este ascuns telefonu tot stie cu cine "vorbeste". Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Daca optiunea cu sms este din telefon activa atunci nu va functiona trimiterea sms-ului. Din cate stiu retelele din .ro ascund numarul de telefon din centrala si nu este transmis in aceasta situatie, pot fi vazute aceste numere numai de operatorii retelei si politie, salvare si restul asemenea. Daca este din centrala optiunea, celalalt va primi sms-ul chiar daca da cu numar ascuns. Oricum optiuni ar mai fi tot cu grupurile. Dai pe silent soneria default si pui sonerii individuale la grupuri. Asa va suna doar la cei pe care ii ai in grupuri, restul vor fi ignorati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum