radue Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 Ma intereseaza si pe mine un soft care sa aiba o optiune gen Dolby B sau C cum se foloseste la casetele audio.Eu am acasa Cool Edit 2 pro.Exista asa ceva in cool edit 2 pro?Multmesc anticipat. Link spre comentariu
Netcrusher Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Nu stiu daca are, dar consider ca cel mai bun program pentru editare audio este Sony SoundForge. Iti propun sa-l incerci! Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Ok, meci mult pentru raspuns.O sa il incerc cand o sa il am, acuma o sa incer sa fac rost de el.Poate m-am exprimat eu gresit, dar nu vreau neaparat ca soft-ul sa aiba acea functie, ma intereseana ceva de genul: mai multe functii care combinate sa ma ajute sa scot cat de mult posibil bazaitul acela dintr-un fisier audio. Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Sound forge recomand si eu. Cu anumite pluginuri gen "hiss removal" iese o treaba la care nici un fel de DOLBY nu poate visa. Link spre comentariu
Purple Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Idem.SoundForge7.0 sau Nero Wave Editor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum