Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O chestie ciudata legata de hack

Putz

Postări Recomandate

Stateam linistit pe mess cand de-odata primesc un mail cum ca mi-au fost schimbate detaliile de la contu' de yahoo.Dau sa citesc mailu' da' nu merge ca cere parola , bag parola dar zice ca e invalida.

Intru pe multi mess , bag id sa vad daca intra din nou dar nimic. Al meu ramasese logat dar cand am iesit si am incercat sa intru nimic.

Am intrat pe id vechi , m-am pus online si dupa ceva vreme imi zice cineva de pe id-u la care pierdusem parola: ,,parola ta este ...... " si mi-a zis parola. Am ramas masca , cand am vazut ca merge. Acum am intrat sa-mi schimb parola si acolo la ACCOUNT INFORMATION mai era trecut un mail : [email protected] . Mi-am verificat si casuta de e-mail si am vazut ca mi-a schimbat mai intai intrebarile secrete, apoi parola si apoi a adaugat acest mail acolo (rikki_chadwick46 )

Nu am vorbit nicioda cu id ala sau nu l-am vazut niciodata.

Ieri mi-am pus windowsu' si nu am accesat nici un programel suspect. Azi dupa smecheria asta am instalat un FIREWALL si mi-a zis ca am o conexiune suspecta : http://i51.tinypic.com/i6cm5e.jpg

A blocat-o automat dar cam tarziu..... ala are la avatar o fata din ,,Just add water" si pe google apare pe un forum cu acelasi serial. O sa incerc sa ma interesez cum de s-a intamplat asta dar poate ma lamureste cineva mai bine.

Nu am mai patit asa ceva niciodata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Putz

4

• gabiz_ro

2

• godFather89

2

• LostCell

1

Top autori în acest subiect

nvcpl pare de la nvidia.Cat despre yahoo ... sunt programe in care pui o lista de id-uri una de parole si una cu proxy si dai start.Daca ai o parola cat de cat simpla (sau comuna) se poate sa patesti asa ceva.P.S.Liste de parole am vazut si de cativa GbDe testat am testat cu parola schimbata temporar si pe la inceputul listei si chiar mergea.P.S.2Cat despre restul asa se face,se schimba zip code,plus alte detalii ale contului si se pune un mail secundar pentru orice eventualitate.

Link spre comentariu

Aveam parola din 32 de caractere .....era foarte greu de ghicit....si de ce sa incerce omu' ala tocmai pe mine?Imi mai aparea si svchost.exe suspect....si am gasit pe net ca ar putea fi ceva keylogger dar cum l-a introdus la mine in pc nu intelegP.S.:Dar dc si-a bagat id lui acolo....? Tot nu inteleg cum mi-a aflat parola ...trebuie sa aflu'

Link spre comentariu

daca era ceva de genul zxcvbnmasdfghjklqwertyuiopzaqwsx nu era greu de ghicit.cu un keylogger sau ceva troian FUD te poti pricopsi oricand si de la oricine e amabil.(Bineinteles ca acel amabil poate a platit sau a avut cunostintele necesare sa faca asa ceva)Sau cineva care te cunoaste bine si a incercat recuperare parola si daca a ghicit raspunsul la secret questions ...

Link spre comentariu

La intrebarile de siguranta nici eu nu mai stiu ce raspunsuri am dat,erau total aiurea. Nu inteleg cum a reusit.............si de unde a stiut sa intre pe mine sa-mi zica? (a intrat de pe id la care a schimbat parola si a vb cu mine , eu fiind logat pe un id vechi de-al meu - seamana intre ele si poate asa si-a dat seama)

Link spre comentariu

Nu inteleg cum a reusit...

Stateam linistit pe mess cand de-odata primesc un mail cum ca mi-au fost schimbate detaliile de la contu' de yahoo.Dau sa citesc mailu' da' nu merge ca cere parola , bag parola dar zice ca e invalida.

Probabil link-ul catre mail era un link fals care nu ducea catre yahoo. Ai bagat parola si a ajuns la el iar tie ti-a aparut mesajul ca parola e invalida. Dupa ce a avut parola, a avut acces si astel ti-a schimbat si parola si intrebarile de siguranta si si-a pus mailul lui la alternative mail ca sa primeasca noile informatii de cont de indata ce iti schimbi iar parola. Avand acces acum la posibilele schimbari, ti-a zis tie noua parola ca tu sa ai incredere acum in casuta de e-mail si in contul de yahoo. Sfat: scoate mailul ala de la alternative (in cazul in care nu l-ai scos deja) si fa-ti un sing-in seal pe browserul de pe care te loghezi la yahoo (pe pagine de sing-in undeva in dreapta sus unde scrie "Are you protected? Create your sign-in seal.") astfel o sa apara diferit si o sa stii cand pagina de pe care te loghezi e autentica sau o copie. Dupa ce ai facut toate astea, schimba din nou parola cu una sigura.
Link spre comentariu

Am repus windowsu' sa nu fie vreun keylogger....mi-am pus firewall si antivirus.Am aflat cine a facut dar bine ca mi-a dat-o inapoi.De ce nu apare la spam daca e fake? Si chiar asa de repede sa schimbe?Io am vazut jos in dreapta ca am primit mail si scria ca au fost modificate informatiile..... am dat click si ca sa-l citesc trebuia sa ma loghez. Am bagat parola dar nu mergea ,apoi imediat am intrat pe multymess sa bag si iar nu mergea.Chiar asa rapid sa schimbe?

Link spre comentariu

poate vreun amic(a) ti-a pus keylogger pe pc,sau te-ai logat din alte parti(tel) unde era deja un keylogger,sau sisteme virusat,dupa cum a actionat(nu a injurat lumea de pe id-ul tau sau alte chestii nasoale) as zice ca te cunoaste si se joaca cu tine,sau poate ai deschis ceva arhive/poze suspecte.urmeaza sfaturile de mai sus.fa un cd cu ubuntu(cu asta sigur nu ai virusi si alt shituri),butezi,si apoi intri in browser si schimbi mailu alternativ,si intrebarile secrete,si raspunsurile,si raporteaza mailu ala ca ii spammer rikki_chadwick46 yahoo.com la yahoo si va fi blocat.ex:parola buna:

..'kdoEr2pRtf77a23>

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator vodoo_k

Sa schimbi o parola la o adresa de yahoo nu este greu , chiar daca ai intrebari secrete cu raspunsuri aiurea.Ce trebuie sa stii.... Browserele au optiunea de a salva parolele pe conturile accesate...asa ca daca te-ai conectat de la alt calculator pe conturile tale ..posibil ca urmatorul utilizator sa le gaseasca - oricare ar fi el..Si apoi sunt o gramada de softuri gen hack. Cand mai vorbesti cu persoana respectiva pe mess afla-i ip , localizeaza-l cu iplocator si vezi daca este din zona. Asa iti poti face pentru inceput o idee despre situatie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări