Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tub de osciloscop 150bnb31

yo3gje

Postări Recomandate

Salutare

Am un osciloscop hitachi V1050 100mhz. Din pacate are tubul spart. Tubul este de tip 150bnb31 cu 20kv tensiune de accelerare si pinii de la deflexie pe gatul tubului (acolo unde a si plesnit )

Stie cineva va rog de unde gasesc asemenea tub sau daca are vreun echivalent? Am cautat pe net, dar n-am gasit nici-o referinta la tubul asta.

Multumiri

Gelu yo3gje 0746299293

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo3gje

4

• mihail-cornel

1

• yo9hmd

1

• GRGGHN

1

Top autori în acest subiect

Multumesc mult pt info! Scuze pt raspunsul intarziat. Sper sa reusesc sa ma inteleg cu chinezii si sa pun mana pe tubul respectiv. Daca ma ajuta cineva sa-l cumpar, achit comision!

Am atasat poza cu tubul respectv ( are aprox 37 cm lingime si vreo 13 cm diagonala ), pe care l-am lipit cu banda adeziva. Am folosit banda adeziva de buna calitate dar cu toate astea tubu tot nu merge :)))))))))))!!!. Cred ca trebuia sa-l lipesc intr-o zi cu presiune atmosferica scazuta....

Link spre comentariu

SalutareDaca gasiti un tub cu diagonala de 14-15cm, cu postaccelerare de 15-20kv si cu pinii de la deflexie scosi prin gatul tubului ( nu la baza ), as putea sa incerc sa modific osciloscopul....MultumiriGelu

Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări