yo3gje Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Salutare Am un osciloscop hitachi V1050 100mhz. Din pacate are tubul spart. Tubul este de tip 150bnb31 cu 20kv tensiune de accelerare si pinii de la deflexie pe gatul tubului (acolo unde a si plesnit ) Stie cineva va rog de unde gasesc asemenea tub sau daca are vreun echivalent? Am cautat pe net, dar n-am gasit nici-o referinta la tubul asta. Multumiri Gelu yo3gje 0746299293 Link spre comentariu
yo3gje Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Multumesc mult pt info! Scuze pt raspunsul intarziat. Sper sa reusesc sa ma inteleg cu chinezii si sa pun mana pe tubul respectiv. Daca ma ajuta cineva sa-l cumpar, achit comision! Am atasat poza cu tubul respectv ( are aprox 37 cm lingime si vreo 13 cm diagonala ), pe care l-am lipit cu banda adeziva. Am folosit banda adeziva de buna calitate dar cu toate astea tubu tot nu merge ))))))))))!!!. Cred ca trebuia sa-l lipesc intr-o zi cu presiune atmosferica scazuta.... Link spre comentariu
yo9hmd Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 @suntonlain Cu Japan este posibil un QSO dar cu China in radio...ma indoiesc Am sa ma uit si eu pe la munci..ca am vazut niste tuburi pe acolo! Link spre comentariu
yo3gje Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 SalutareDaca gasiti un tub cu diagonala de 14-15cm, cu postaccelerare de 15-20kv si cu pinii de la deflexie scosi prin gatul tubului ( nu la baza ), as putea sa incerc sa modific osciloscopul....MultumiriGelu Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Cred ca am unul identic. Link spre comentariu
yo3gje Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Wow! mai pune cateva poze sa vedem ce-i cu el. Multumiri Gelu 0746299293 Link spre comentariu
GRGGHN Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Salut, am si eu nevoie de un 150BNB31.....am primit un Hitachi V-059B fara tub, stie cineva unde pot gasi? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum