Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Termostat cu PIC16F628

cosmin_h

Postări Recomandate

• Răspunsuri 308
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

62

• cristi_ro

56

• fratello

40

• EFTIMIE

33

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutari EFTIMIE Sint deacord cu zici tu dar asta implica lc , pic......in plus si inconvenientul este ca de fiecare data cind se ia curentul trebuiesc setate valurile si la noi se cam ia curentul pentru 1 sec sau 2 cam des.Eventual as dori un fisier *.asm sa incerc eu sa il modific.Multumesc pentru intelegere

Ce sa te complici cu acumulator?! Cel mai simplu e ca valorile setarilor sa le pui in zona EEPROM a picului si nu in program.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

La termostatul din Elector as dori sa fac o modificare: sa adaug un timer cu valorile ON/OFF programate de mine.Aplicatia vreau sa o folosesc pentru recircularea unui fluid dar cum masuratorile nu le fac in apropierea sursei de caldura trebuie sa comand pompa la intervale regulate o perioada de timp evitind in acest mod si inghetarea fluidului.Sper ca m-ati inteles. La programare nu sunt bun decat sa aprind o serie de LED-uri.Multumesc de ajutor!

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea,are cineva o schema de termostat cu pic care sa afiseze pe langa temperatura, ora si data.afisarea se poate face pe lcd 16x2 caractere sau 7 segmente.Termostatul va fi folosit pentru actionarea centralei de apartament cand scade temperatura in camera.multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator xaniel6

Salutare la toata lumea,are cineva o schema de termostat cu pic care sa afiseze pe langa temperatura, ora si data.afisarea se poate face pe lcd 16x2 caractere sau 7 segmente.Termostatul va fi folosit pentru actionarea centralei de apartament cand scade temperatura in camera.multumesc anticipat!

Cred ca asa ceva ai nevoie , uite aici:http://www.bogdi.ro/electronics/digital%20clock%20with%20date%20and%20thermometer/indexfp.html
Link spre comentariu

am gasit aceasta varianta dar in simulare iesirea pt termostat ramane tot timpul la 0v, nu stiu unde e problema ca nu se modifica iesirea la pinul 3 "tout" de la ds1631.daca stie cineva sa verifice codul ar fi bine. ceasul merge bine in simulare pot regla toate detaliile doar ca iesirea de la senzor nu se modifica orice temperatura setez.

Link spre comentariu

ar fi bine si asa, schema de termostat cu ds18b20 am gasit dar nu are si ceas.daca ai o schema ar fi binevenita.PS: atasez schema de termostat cu pic16f628 afisaj lcd si senzor ds18b20

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări