vcdec Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Eu am facut un proiect cu PT100, afisare si timer "expunere" pe ecran LCD. Cu pic16f876a.Cand ne intalnim cu piesele alea discutam. Numai bine ! Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 ... Oricum varianta finala am realizat-o si merge impecabil asa ca nu pot spune decat mii de multumiri pentru userul Fratello.Urmeaza si cablajele pentru termostat cat de curand. Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Oferta ramane valabila iar pt. cel ce se incumeta la realizarea proiectului pot pune la dispozitie o sonda PT100. Ma gandeam daca se poate implementa inca un program paralel care sa faca termostatul pretabil pt. centrala de incalzire .Adica sa poata fi setat program de zi si de noapte.Oricum varianta finala am realizat-o si merge impecabil asa ca nu pot spune decat mii de multumiri pentru userul Fratello. Sal la toata lumea.Daca esti interesat iti pot da eu programul pentru un termostat de centrala, cablaj, etc. Eu am facut unul (cand ajung acasa, acum sunt in delegatie poate pun si o poza cu el) care afiseaza temeratura in 2 locuri (un senzor afara si unul in casa), se pot seta temp de zi si de noapte, interval considerat zi, are si un senzor de umiditate, ceas, histerezis iar back-light -ul lcd se aprinde in functie de lumina ambientala (cand stingi becul in camera se face mai mic ca sa nu iti ia ochii cand dormi). Daca e careva interesat, un mail la [email protected] si ii trimit tot ce e nevoie Numai bine Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Poate se posteaza aici toata documentatia pentru ca pot fi mai multi interesati. Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 17, 2011 Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Sal. Am atasat schema si cablajul proiectului. din pacate nu prea ma pricep la design pcb asa ca au ramas 5 trasee nerutate (2 la interfata rs232 si 3 de la sw). Sistemul este funtional. Inca mai lucrez la el pentru ceva imbunatatiri. La fisierul txt trebuie schimbata extensia in .hex (nu am reusit sa il urc altfel). daca sunt intrebari, reclamatii [email protected]. Sincer nu prea am timp sa intru pe forum dar sper ca nu e problema. cablaj.pdf schema.pdf program_cu_rs232.txt Link spre comentariu
vcdec Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Lucrez la o sursa de curent constant care sa alimenteze PT100, 2 referinte Vref+ si Vref- externe PIC16F876A si o intrare analogica pt a citi tensiunea de pe senzorul PT. Se afiseaza pe ecran temperaturile minima si maxima setate precum si starea releului (pompei) si temperatura curenta.Temp minima si maxima se pot seta dintr-un meniu si sunt stocate in EEPROM-ul PIC ca in cazul unei intreruperi de curent sa nu fie afectate. Voi reveni cu ceva poze cand e gata... Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 cam cat costa un pt? stiu ca sunt foarte precise. astept vesti sa vedem cum merge. eu am o scula la munca care este etalonata sa ii vedem si precizia pe temp. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Se poate scrie softul si pt. 1820S sau este complicat? Link spre comentariu
vcdec Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Daca e vorba de ds1820 (http://www.micropik.com/PDF/ds1820.pdf) se poate face... Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Da acum m-am uitat si este vorba de 1820 am gasit uitate vreo 6 buc. si ziceam sa le folosesc. Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 am revenit cu poza asa cum am promis Link spre comentariu
vcdec Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Frumos Ar fi si mai si daca ai defini un cerculet care sa desemneze grade Celsius.O sa pun si eu ceva poze la un aparat similar. Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 un pic cam greu cu definitu. nu am apucat sa studiez f mult generatorul de caractere. cand oi avea timp, poate voi incerca, pana la urma trebuie sa invat si acest lucru. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 O modificare de hex pt. senzor 1820 in loc de 18B20 ? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 O modificare de soft pt. senzor DS1820 in loc de DS18B20? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum