EFTIMIE Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Da asta imi trebuieste daca ma poti ajuta multumesc anticipat. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Cu un senzor sau cu doi senzori de temperatura (DS18B20) ? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Ideal ar fi cu un senzor daca este mai usor cu doi nu ma deranjeaza. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Varianta 1.0 pentru Eftimie. telf.PDF telf.HEX.txt Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Multumesc mult fratello am in schimb o intrebare :unde se leaga releul ? Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 2, 2011 Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Out1, Out2 iti sugereaza ceva ?! Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 As mai avea o rugaminte se poate implementa ca senzor o sonda pt100 am nevoie pt. imersie si nu pot folosi DS18B20 sau trebuie refacut tot programul? Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Pentru PT100 trebuie : a.) folosit un alt PIC, unul cu ADC ; b.) (re)scris in intregime programul. Eu, unul, nu fac asta (gratis) !. Succes ! Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Nu cred ca trebuie sa deschid un topic nou drept urmare mentin cererea pt. cei interesati si bineinteles nu gratis astept contacte. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Nimeni interesat de acest subiect fireste nu gratis si daca banii nu sunt tentanti ,ofer o statie de lipit termostatata noua in ambalaj. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Varianta valabila in continuare astept contacte,multumesc anticipat Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Atata timp cat cei care se-nvartesc pe aici n-au un senzor din ala la dispozitie si nici propriile proiecte care sa semene, sunt mici sansele sa gasesti pe cineva sa te ajute.Pana rezolvi partea cu PTC-ul, incearca sa izolezi cumva un senzor digital. Eu am bagat unul intr-un pai de bauturi, dupa care am etansat totul cu silicon de acvarii. A tinut aproape un an (precizia nu era foarte importanta si nici "viteza de reactie"). Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Din pacate la mine conteaza atat viteza de reactie cat si acuratetea ,din acest motiv pot pune la dispozitia celui care se incumeta la proiect si o sonda PT100,astept in continuare contacte,multumesc anticipat. Link spre comentariu
pici Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 SalutareDe unde as putea procura afisajul LC016L ??? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Oferta ramane valabila iar pt. cel ce se incumeta la realizarea proiectului pot pune la dispozitie o sonda PT100.Ma gandeam daca se poate implementa inca un program paralel care sa faca termostatul pretabil pt. centrala de incalzire .Adica sa poata fi setat program de zi si de noapte.Oricum varianta finala am realizat-o si merge impecabil asa ca nu pot spune decat mii de multumiri pentru userul Fratello. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum