pisic Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Cine ar putea sa imi realizeze cu astfel de montaj , functional cu sonda si display montat , + pic-ul programat , sa fie functional complet ? Cam care ar fi pretul ? Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Salutare, Ma poate ajuta vreun coleg cu repostarea hex pentru pic 16F 88? Cel care a fost postat in pagina anterioara imi da o eroare la scriere. L-am incarcat dupa cateva incercari insa cu mesajul postat mai jos. Pe lcd imi indica versiunea softului intermitent si... pauza Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Pe pagina anterioara nu am gasit niciun hex pentru 16F88 ... Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Pe pagina anterioara nu am gasit niciun hex pentru 16F88 ... am reusit sa-l descarc la momentul postarii, acum am observat si eu ca a disparut atasamentul postat Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Am reatasat hex-ul. Acum contine si partea de configurare. Succes. hex_cu_config.hex.txt Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Am reatasat hex-ul. Acum contine si partea de configurare. Succes. Multumesc frumos, L-am incarcat deja si este ok, am setat cam tot ce se poate seta. delay l-am lasat pe 1. Acum am o mica problema la montaj, nu-mi declanseaza releul, sa mai sap putin, poate este defect sau am gresit eu pe undeva cu conectarea lui. Inca o data multumesc pentru ajutor. http://i58.tinypic.com/vzh5cz.jpg Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Pe ecran apare "on" si nu declanseaza? Ai masurat tensiunea in pinul pic-ului? Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) Pe ecran apare "on" si nu declanseaza? Ai masurat tensiunea in pinul pic-ului? da, apare on si nu declanseaza, nu am masurat, o masor acum, normal cat trebuie sa am pe pinul picului? edit; am 4.8 v Editat Octombrie 29, 2014 de FlorinNTh Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Normal, ar trebui sa ai 5V. Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Salut Costi, Am lasat sa functioneze termostatul cateva ore insa imi sare din status in optiunea cu speed si ramane blocat, l-am restat de vreo 3 ori, l-am reprogramat tot la fel se comporta. Dupa ce sare in optiunea respectiva imi blocheaza si ceasul. Trebuie setat pe partea de umiditate in vreun fel? Eu nu folosesc partea de umditate, deci nu am senzorul aferent. Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Trebuie verificata alimentarea. Ai pus dioda inversa pe releu? Ai pus 100n dupa stabilizator? Mclr e pus la 5v cu 10k? Cat de mare e curentul comandat de releu? Poti pune schema folosita de tine? Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Salut, Nu l-am folosit in sarcina, adica legat la centrala pentru ca nu imi deschide releul, dupa ce il schimb il conectez la centrala. Am si 100 n si 10k. Releul are dioda incorporata insa daca nu lucreaza este posibil acolo sa fie hiba, banuiesc. Atasez schema si fisierul lay al termostatului, este desenat de GanMark. Termostat(cu RELEU)2.lay6.txt Editat Octombrie 30, 2014 de FlorinNTh Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Mi se pare mie sau actionezi releul direct din pinul pic- ului? Scoate releul si lasa- l sa vezi daca se mai blocheaza. Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 da, este direct pe pin 1, il voi scoate si il voi lasa sa functioneze fara ce ma sfatuiesti sa pun intre pin si releu? Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Din PIC pleaca rezistenta (4k7) in baza unui BC337 ; emitor la masa, si ca sarcina in colector pui releul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum