fratello Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Schema si soft pentru 16F628A, varianta cu oscilator intern. Succes ! Link spre comentariu
cosmin_h Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Schema si soft pentru 16F628A, varianta cu oscilator intern. Succes !Multumesc pentru ajutorAm terminat de desenat si cablajul (nu e el cel mai frumos) Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Observatie : in softul postat de mine sunt urmatoarele conditii :-daca temperatura masurata < temperatura setata - hysterezis, atunci porta.2 = 1 si porta.3 = 0 ;-daca temperatura masurata > temperatura setata + hysterezis, atunci porta.2 = 0 si porta.3 = 1.Asta ca sa stiti ce iesiri/releu sa folositi ! Link spre comentariu
dom_88 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Salutare!Stie cineva sa modifice programu ca sa comande 2 relee care sa poata fi setate independent? Link spre comentariu
dom_88 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Daca stii atunci postezi te rog aici softu si pe ce pin se leaga al doilea releu? Link spre comentariu
fratello Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Ce sa faca al doilea releu ? Explica clar ce vrei. Cum sa setezi 2 relee independent ? In functie de ce ? Pune tu din pinul de comanda al PIC-ului inca un tranzistor si comanda al doilea releu ... Link spre comentariu
dom_88 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Eu as vrea sa folosesc acest montaj pentru un cazan de incalzire centrala.Am gasit ceva:http://mirley.firlej.org/prosty_sterownik_co dar ii cu atmega 8 si astea is destul de scumpe acuma si pic-uri am cumparate. Eu vreau sa comand o pompa si un ventilator in felul urmator: -releul pt ventilator sa pot sa-l setez de la 0-75 grade celsius la temperatura maxima setata sa decupleze; -releul pt pompa la temperatura minima setata sa cupleze,temperatura ce se seteaza intre 40-100 grade; Acuma cred ca am fost destul de clar.Multumesc! Link spre comentariu
fratello Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Este foarte bun cel din link. Baga-te la un buy-group, ia un Atmega8 si ...Spor la treaba ! Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Salut Fratello am incercat si eu sa scriu fisierul hex cel cu oscilator intern si imi tot da eroare celalat cu oscilatorul extern s-a scris fara probleme si nu stiu ce sa zic ,mentionez ca nu am o experienta vasta in domeniul programarii si pentru scris controlerele folosesc un kit de la velleman kT8048si ca program de scriere progkit2 tot de la velleman.Am scris cu el fisiere de pe forum si mi-au mers foarte bine,am insriptionat Pic16F873A,16F84,16F628A.M-ar interesa foarte mult aceasta aplcatie cu 16F628A si te rog sa-mi spui si mie daca trebuie sa mai descarc ceva in afara de ce ai postat tu , eventual da-mi un p.m.sa mai discutam . Multe multumiri . Link spre comentariu
fratello Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Am verificat hex-ul pus pe forum. Si scrierea si functionarea sunt OK la mine...In alta parte este eroarea. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Si eu am win pic 800 si mi-a inscris programul mi-a dat totul o.k. dar cand l-am pus la proba nu merge nimic si nu stiu ce sa mai cred. Daca ai vreunul inscriptionat si probat sunt amator . Da-mi un p.m. cu date de contact si te caut oricum tu esti mult mai familiarizat cu ele decat mine.Cu multumiri anticipate. Link spre comentariu
fratello Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Repet : In alta parte este eroarea. Ai verificat atent montajul ? Alimentarea, conexiunile cu displayul, conectarea DS-ului ? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 La testul hardware imi da dispozitiv necunoscut dar imi da test o.k.,daca dau scriere imi da eroare ,daca ii dau citire o efectueaza apoi scriere o efectueaza verificare este o.k.,cand pun picul in montaj nu face nimic. Link spre comentariu
fratello Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Schimba PIC-ul ; sau pune acest PIC intr-un alt montaj, care stii sigur ca functioneaza ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum