fratello Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Ok...revizuire.Din pacate nu am in Proteus 18S20 ... DS1820v2.HEX.txt Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Acum tine minte valorile dar nu arata semnul din fata temperaturi, este toata patratica aprinsa Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Rezolvare semn ... DS1820V3.HEX.txt Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Gata este totul in regula Nu stiu cum i-ti pot multumi, esti un om de nota 10, sa ai parte de sanatate si fericire O sa pun si poze mai tarziu Link spre comentariu
vcdec Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 fratello - de nota 20!!! Multumim de ajutor, mai rar asa prompt si non-profit, RESPECT Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Ma bucur ca am putut fi de folos ... Incerc sa dau si eu din sumarele mele cunostinte membrilor acestui forum ... Si eu am primit informatii si sprijin, la randul meu. Sunt de parere ca aceasta este ESENTA unui forum : circulatia bi-directionala a informatiei. Tuturor va doresc numai bine ! Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Nici cu domnu vcdec nu i-mi este rusine Am avut parte de ajutor promt si necontenit din partea dvToate cele bune Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 pentru 18 B 20 nu vrea ,masoara bine temperatura,UP tine minte ,insa DN arata vreo 654 grade care se regleaza dar nu tine minte .Se mai poate un ultim efort? Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Deja ma "auto-sesizasem" !Testati si comentati ! DS18B20v3.HEX.txt Link spre comentariu
cristi_ro Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Pentru dl cristi_ro , cu bunavointa d-lui costi002, se poate da o schema completa, cu numele senzorului de umiditate si bineinteles softul care este fuctional?Recunostinta.Am revenit cu schema promisa, o sa atasez schema redesenata si hexul de la costi002mai atasez si un LCD 16x2 caractere cu semnificatia pinilor.Dl VARAIN75 daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie. pt un link spre acel modul trimiteti-mi un mesaj privat si va dau acolo linkul sa nu fie reclama.numai bine! termostat 18b20 si 1307.hex.txt Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Deja ma "auto-sesizasem" !Testati si comentati !fratelo, am testat ,merge perfect.Multumesc pentru ajutor ,fara tine n-aveam nicio sansa Link spre comentariu
VARAIN75 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Multumim f.f. frumos. O sa-l incerc si eu. :daTraductorul se poate gasi cu goagal si este cel mai bun raport pret/performanta, din ce am vazut eu.Oricum, partea de umi poate fi ignorata in prima instanta, nu? Link spre comentariu
cristi_ro Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Multumim f.f. frumos. O sa-l incerc si eu. :daTraductorul se poate gasi cu goagal si este cel mai bun raport pret/performanta, din ce am vazut eu.Oricum, partea de umi poate fi ignorata in prima instanta, nu?Cu placere, da, partea cu umiditatea se poate ignora, asa am facut si eu, pt a afisa 0 se conecteaza pinul la GND dar eu l-am lasat liber si indica cand ce vrea el, sau se poate si cu un semireglabil intre plus si minus si atunci se poate regla ce valoare sa afiseze la umiditate. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Am si eu o nelamurire Termostatul meu arata cu doua grade mai mult, ce se poate face in acest caz? Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Muta senzorul departe de montaj ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum