Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Termostat cu PIC16F628

cosmin_h

Postări Recomandate

• Răspunsuri 308
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

62

• cristi_ro

56

• fratello

40

• EFTIMIE

33

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma bucur ca am putut fi de folos ... Incerc sa dau si eu din sumarele mele cunostinte membrilor acestui forum ... Si eu am primit informatii si sprijin, la randul meu. Sunt de parere ca aceasta este ESENTA unui forum : circulatia bi-directionala a informatiei. Tuturor va doresc numai bine !

Link spre comentariu

pentru 18 B 20 nu vrea ,masoara bine temperatura,UP tine minte ,insa DN arata vreo 654 grade care se regleaza dar nu tine minte .Se mai poate un ultim efort?

Link spre comentariu

Pentru dl cristi_ro , cu bunavointa d-lui costi002, se poate da o schema completa, cu numele senzorului de umiditate si bineinteles softul care este fuctional?Recunostinta.

Am revenit cu schema promisa, o sa atasez schema redesenata si hexul de la costi002mai atasez si un LCD 16x2 caractere cu semnificatia pinilor.Dl VARAIN75 daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie. pt un link spre acel modul trimiteti-mi un mesaj privat si va dau acolo linkul sa nu fie reclama.numai bine!

post-33863-139829567153_thumb.jpg

post-33863-139829567167_thumb.jpg

termostat 18b20 si 1307.hex.txt

Link spre comentariu

Multumim f.f. frumos. O sa-l incerc si eu. :daTraductorul se poate gasi cu goagal si este cel mai bun raport pret/performanta, din ce am vazut eu.Oricum, partea de umi poate fi ignorata in prima instanta, nu?

Link spre comentariu

Multumim f.f. frumos. O sa-l incerc si eu. :daTraductorul se poate gasi cu goagal si este cel mai bun raport pret/performanta, din ce am vazut eu.Oricum, partea de umi poate fi ignorata in prima instanta, nu?

Cu placere, da, partea cu umiditatea se poate ignora, asa am facut si eu, pt a afisa 0 se conecteaza pinul la GND dar eu l-am lasat liber si indica cand ce vrea el, sau se poate si cu un semireglabil intre plus si minus si atunci se poate regla ce valoare sa afiseze la umiditate.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări