Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ati radeon hd 5570 compatibilitate

StefanAndrei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• StefanAndrei

14

• slave2anubis

8

• davidut5

3

• dorel_81

2

Top autori în acest subiect

scuze nu mam uitat bine la model, dupa cate vad este un model entry-level asa ca nu cred ca are mufa de alimentare (mufa o are sursa eventual in pachet vine un adaptor) incearca sa scoti placa cu atentie din slot si sa cureti bine contactele cu alcol izopropilic eventual sa le dai cu spray contact, in acelasi timp daca ai un tub de aer comprimat incearca sa sufli slotul de pe placa de baza! dupa baga totul inapoi si mai incearca odata... sa astingi compu si sa il scoti din priza si sa atingi carcasa inainte sa pui mana pe placa!

Link spre comentariu

nu am alcool dala ......am incercat de mai multe ori si degeaba ,am fost la un prieten si lui ia mers ....si am obs ceva ca nu pre intra bn in slot din cauza carcasei ....o sa demontez pc ul sa vad ce are poata asta e problema :jytuiyu

Link spre comentariu

deci iti mai dau un sfat daca placa de baza este in stare buna (fara conzi umflati sau altele) incearca sa ii faci un update la bios ca se poate sa fie de acolo ceva, in principiu nu poate fi vorba de incompatibilitate atat timp cat e pe pci-e, toate versiunile sunt intre ele. daca era incompatibila avea alte simptome!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări