Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce tip de mufa este cea din poza?

Vizitator Kuky01

Postări Recomandate

Vizitator Kuky01

Salut,Ma intereseaza foarte tare ce tip de conector este cel din poza intitulata conector A. Sub mansonul de protectie se afla un circuit pe care se lipesc firele.Mufa pare sa fie o mufa specifica circuitelor integrate, este identica cu cea din coltul din dreapta sus din poza a doua (doar ca are mai multi pini).Am fost pe la toate magazinele de pe Maica Domnului dar mi-au zis ca nu tin asa ceva.Cum cunostiintele mele de electronica tind spre zero poate ma poate indruma cineva ce sa cer si de la ce magazin?Multumesc,Cristian

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slave2anubis

1

• rimache

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator SMINKEN

Buna. Dupa parerea mea si dupa liniarul din poza, nu este o bucata dintr-un sir de pini normal (2.54mm) sau un soclu tata NS25. Distanta dintr-e pini este mult mai mica. Masoara distanta pinilor si cauta pe http://www.tme.eu tipul exact sau daca nu atunci sirul de pini cu distanta respectiva. Inca un link mai apropiat http://www.tme.eu/ro/katalog/#id_category%3D100491%26%26md5%3Dtc09f8308e2170987bebea4b900c52b82%26path%3D%3B46%3B30%3B112945%3B100491%26page%3D2%2C20

Eu candva am comandat de la TME pt un laptop sir de pini cu distanta mica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări