radue Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 O cunostinta m-a rugat sa-i fac un proiect pentru difuzorul respectiv si nu am nici cea mai vaga indee despre cum ar trebui sa arate incinta respcetiva ( n-am parametrii ).Persoana respectiva vrea sa il foloseasca ca subwoofer la o nunta ( stiu ca nu e difuzor de sw pentru pa dar nu am reusit sa-l conving sa ia altceva special conceput pentru pa, cum ar fi HP-15W ) asa ca m-ati ajuta foarte mult fie prin postarea parametrilor, fie prin postarea unui proiect pentru difuzorul respectiv.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 uite aici niste tipuri de incinte luate de la sal spune numele exact al difuzorului ca sa-ti pot da parametrii Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 SAL 4050.....da ce model?Spune modelu si te ajutam Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 e cumva diful asta? Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2005 Cum ma grabeam am uiat sa scriu SPR: modelul e SPR 4050.Am gasit incinta recomndata de Sal pentru difuzorul respectiv multumita lui DJ Dog :partyman: Va multumesc tuturor celor care ati postat.Declar thread-ul inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum