Vizitator Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Multumesc Dorin si La Multi Ani ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Sint gata si transformatoarele de iesire Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Transformatoarele sint finalizate intrefierul este provizoriu la 0,2mm, mai exista si o infasurare de KFB de 5,2% si 10,4% iar oscilograma este facuta la 10Khz/6w cu un rezistor ce simuleaza Zp iar diferentele de valori dintre cele doua OT sint mai mici de 1% Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Perfect! Astea, DA, transformatoare de iesire. Sper sa nu le pui etichete..galbene (glumesc)...Uite un articol interesant despre masurarea transformatoarelor http://www.vintagewindings.com/gen pop/8299543VW8335/TransDesign 1/Crowhurst-Nov52.pdf Eu ma chinui de ceva timp sa-l testez, dar nu gasesc timp si pentru asta, acum. Lucrez la un nou model de traf si putinul timp mi-l pierd cu masuratori. Felicitari pentru transformatoare, astea chiar imi plac! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 19, 2019 Partajează Postat Ianuarie 19, 2019 Inca un pas inainte... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2019 Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Finalizat si cablajul Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Faza de incalzire a filamentelor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum