300B SE Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Stimate dl Vali Va rog sa alegeti un PSF conform "materialului clientului" din atasament pentru 8005 si pentru OT100. Conform celor anexate in catalog este dat modul de folosire in clasa Apentru pentru un tub deschis aproape de disipatia maxima la anod in clasa A. Va multumesc! free picture hosting Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Domnule matropower văd că nu înţelegeţi mare lucru(încă ,dovadă concretă) ,acel tub 8005 pentru Ug=-200V este blocat indiferent cât va fi Ua. Pune dumneata "acel PSF" de care faci vorbire aici(în img de mai jos) să vedem ce ai "înţeles" : poate vezi(matropower) şi caracteristică Ug=-200V pentru clasaA(A1-A2-A22...Axx...) mai ştii... Arată-ne matropower şi disipaţia maximă la anod când Ug=-200V fixează tu ce Ua(V)=xxxx doreşti...,dar să foloseşti foaia de catalog! că tare bine o citeşti(matropower) ... Link spre comentariu
300B SE Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 NU ma supar dl Vali!Incerc sa invat cu ajutorul dvs si al colegilor de forum!Cu stima si respect! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Mi se pare firesc să nu vă supăraţi domnule matropower. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 matropower unde ai vazut tu: Conform celor anexate in catalog este dat modul de folosire in clasa A? (ai vazut A-Mod si ai zis ca este clasa A??? ) Continuous Commercial Service (CCS) covers applications involving continuous tube operation in which maximum dependability and long tube life are the primary considerations. Intermittent Commercial and Amateur Service (ICAS) covers applications in which high tube output is a more important consideration than long tube life. The term "Intermittent Commercial" in this title applies to types of service in which the operating or "on" periods do not exceed 5 minutes each, and are followed by "off" or stand-by periods of the same or greater duration. The term "Amateur Service" covers other applications where operation is infrequent or highly intermittent in nature, as well as the use of tubes in "amateur" transmitters. ICAS ratings generally are considerably higher than CCS ratings. Although the ability of a tube to produce greater output power is usually accompanied by a reduction in tube life, the equipment designer may decide that a small tube operated at its ICAS ratings meets his requirements better than a larger tube operated within CCS ratings. Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 @ aici : http://frank.pocnet.net/short/054/suppinfo/intro.pdf aveti explicatia simbolurilor din acel catalog,cititi cu atentie si veti intelege...,in rubrica [CL] este trecuta clasa de operare a tubului in conditiile ce urmeaza in liniile din coloanele aferente clasei respective. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Ce sublinieri faci domnule Lăzăroiu...semeni confuzie, spune-i clar omului(matropower) că trimeterea lui chenar portocaliu înseamnă clasă C. ,eventual explică dumneata (acestui "domn" matropower) ce înseamnă clasa C ,şi/sau matropower să ne lase cu prostia(să fie mai rezervat... până acumulează ceva). Domnule Lăzăroiu uită-te încă o dată ce scrie matropower aici (ce doreşte să inducă ? ce ! ,cine...): mai adaugă matropower ăsta aici si cu roşu(mare "deştept"...)(mare "deştept"...) Stimate dl Vali Va rog sa alegeti un PSF conform "materialului clientului" din atasament pentru 8005 si pentru OT100. Conform celor anexate in catalog este dat modul de folosire in clasa Apentru pentru un tub deschis aproape de disipatia maxima la anod in clasa A. Va multumesc! free picture hosting Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Ce sublinieri faci domnule Lăzăroiu...semeni confuzie, spune-i clar omului(matropower) că trimeterea lui chenar portocaliu înseamnă clasă C. ,eventual explică dumneata (acestui "domn" matropower) ce înseamnă clasa C ,şi/sau matropower să ne lase cu prostia(să fie mai rezervat... până acumulează ceva). Domnule Lăzăroiu uită-te încă o dată ce scrie matropower aici (ce doreşte să inducă ? ce ! ,cine...): mai adaugă matropower ăsta aici si cu roşu(mare "deştept"...)(mare "deştept"...) Stimate dl Vali Va rog sa alegeti un PSF conform "materialului clientului" din atasament pentru 8005 si pentru OT100. Conform celor anexate in catalog este dat modul de folosire in clasa Apentru pentru un tub deschis aproape de disipatia maxima la anod in clasa A. Va multumesc! free picture hosting Dl-e ,cu tot respectul,eu tocmai am vrut sa clarific lucrurile nu sa creez confuzie, zau asa (!!!)din aceasta cauza am subliniat ca sa se citeasca cu atentie si apoi sa se interpreteze datele unui catalog,dar se pare ca nu se prea intelege... Am pus o poza mai jos cu ceva explicatii,poate asa va fi mai clar,explicatii pe care eu le vad necesare,dar poate si eu gresesc,nu?! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Rezultă clasa din aceste două sublinieri ? cu roşu. 1. download/file.php?id=28634&mode=view 2. download/file.php?id=28635 Acum rezultă (clasa C) în chenar albastru(poate şi pe înţelesul matropower) download/file.php?id=28647&mode=view Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Rezultă clasa din aceste două sublinieri ? 1. download/file.php?id=28634&mode=view2. download/file.php?id=28635 Din primul rezulta clasa de functionare pentru ca am indicat coloana [CI] din tabel unde se specifica clasa de functionare asa dupa cum am aratat acum cu albastru,iar din al-2-lea rezulta firma ce a fabricat OT100,ca sa nu se fac confuzie cu TUNGSRAM-UNGARIA,bineinteles tot conform cu tabelul din catalog,unde se spune ; Echivalent OT100 TU Cred ca mai intai de toate si nu ma refer la dv. sau la cei cu experienta,cand citim un catalog ar trebui sa fim atenti la toate abrevierile folosite de producatorul catalogului respectiv,cam asta am vrut eu sa subliniez. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 O pagină în urmă stă scris de mine clasa B sau clasa C telefonie telegrafie(referitor la abrevieri)... ..., poate aşa o fi dar în ce bază ?(în baza clasei B sau C telefonie telegrafie download/file.php?id=28438&mode=view ...)...Dar matropower nu poate citi merge pe imaginaţie... " IN ATENTIA LAMPARILOR-SE FOLOSESTE "MATERIALUL CLIENTULUI"" Link spre comentariu
zbodeoc Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Mi se pare mie sau s-a OTevizat si subectul asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 DA ,intervenţii pafariste gen matropower duc la OTVizare. Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 O pagină în urmă stă scris de mine clasa B sau clasa C telefonie telegrafie(referitor la abrevieri)... ..., poate aşa o fi dar în ce bază ?(în baza clasei B sau C telefonie telegrafie download/file.php?id=28438&mode=view ...)...Dar matropower nu poate citi merge pe imaginaţie... " IN ATENTIA LAMPARILOR-SE FOLOSESTE "MATERIALUL CLIENTULUI"" Nu ati observat d-le Vali ca nimeni nu citeste cu atentie mai nimic ce se posteaza pe aici,sau sunt foarte putini acei ce sunt mai atenti si mai profunzi in a studia??? Aici trebuiesc postate alte chestii pentru a fi luate in seama....,nu vreau sa fiu rautacios acum,ar insemna sa nu mai fiu eu dar vb. lui ; "iar cumparam OLTCHIM ?!?!" nu are legatura cu nicio televiziune ci cu OT adica transformatoare de iesire,output-trafo Link spre comentariu
zbodeoc Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Imi pare rau, eu n-am facut nici-o trimitere directa la un anume post TV, am folosit particula "OT" ca sa sugerez ca nu incepe si nu se termina clasa A2 cu OT100/8005; putem avea clasa A2 (foarte productiva) si la 6P3S, 6S33S si... mai toate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum