Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AX-105...vreau sa-mi cumpar

Vizitator pisica matache

Postări Recomandate

Vizitator pisica matache

Vreau sa-mi cumpar multimetrul AX-105,asa ca as dori ceva informatii de la eventualii posesori..Cat de fiabil este,eventual ceva minusuri....stiu ca la 100-125 Ron,nu pot avea mari pretentii..(am folosit pana acum un DT908A,de care am fost multumit;spun ca am folosit,deoarece i-am spart afisorul )Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

1

• dumitru_a

1

Vizitator pisica matache

Salut Matache,Am un multimetru defect cu afisorul bun dar trebuie sa-l caut!Un DT890,dar nu stiu daca are afisorul compatibil-echivalent cu al tau.Despre AX-105 s-a discutat aici:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=19&t=64094&start=0

Multumesc de intentie,dar nu cred ca s-ar potrivi afisoarele,mai am un M890F,defect,dar afisorul e mai mic ca la DT..In legatura cu AX-105,sunt putine informatiile pe forum,asa la prima vedere pare tentant,poate exista cineva totusi care a folosit modelul respectiv,sa ma lamureasca daca se merita sau nu..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări