Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CUm fac?

Vizitator JUANN

Postări Recomandate

Vizitator JUANN

Vrea sa conectez niste cabluri cu papuci electrici gen mama tata. Am cumparat niste papuci auto din aia cu izolatie de plastic si vreau sa-mi spuneti cum ii presez. Ii presez direct cu un cleste din ala pentru papuci electrici cu tot cu izolatia aia de plastic sa mai intii dau izolatia jos. Sorry daca e prea banala intrebarea dar nu am mai facut niciodata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

• gauss

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator JUANN

Eu am luat niste papuci auto de culoare rosie cred ca sunt de 1.5. Sunt buni pentru ai folosi la un cablu litat de 0.75?Am vazut ca in momentul cind ii bag unul in altul nu raman blocati. Merge sa-i mai string eu cu patentul?

Link spre comentariu

indicat ar fi s afolosesti cablul care e scris pe papuci(nu stiu ce tiouri ai tu dar eu lucrez cu papuci pe care e inscripitionat cablul care trebui folosit de ex aia rosii sunt de 0,75-1,5 mm)banuiesc ca ai putea sa strangi cu patentul daca imbinarea mama-tata nu e suficient de bine stransadupa ce ai capsat cablul targe de el sa vezi daca e strans cum trebuie

Link spre comentariu
Vizitator JUANN

pe papucul mama scrie 22-16 iar pe cel tata 187-5. Papucii astia i-am luat ca sa prelungesc un cablu dar nu ar fi normal ca papucii sa ramana blocati cind ii bag unul in altul? Cred ca nu am luat ceea ce-mi trebuie mie. Unde gasesc o poza sa vad cum arata papucii pentru cablurile de 0.75?

Link spre comentariu

Ai putea sa incerci sa cositoresti conductorul la papuci...cu ceva atentie acordata operatiunii...cit priveste contactul intre papuci , se poate remedia...s-a umplut piata de facaturi din Marea Galbena...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări