Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem chei briceag universal (nu am schema de montaj)

Vizitator sika_boos

Postări Recomandate

Vizitator sika_boos

in primul rand salut la toti cei de pe forum si acum problema mea.....de curand am cumparat un sistem de inchidere tip briceag universal la 55 de ron si nu am la ea schema de montaj,ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorul3t

4

• fratello

1

• dancostea2002

1

• 2 săptămâni mai târziu...

acelasi sistem de telecomanda am si eu la vanzare.. daca nu ai reusit... contacteaza-ma si maine iti fac o poza la schema si ti-o trimit.. si eventual sa iti ofer ceva detalii de legatura... ;)

Link spre comentariu
Vizitator djdolphins07

Salut vreau si eu cateva informati despre cum sa montez acest modul pe un golf 4 din 2000 care are inchidere centralizata dar din butuc nu cu telecomanda. Pana acum am gasit ceva indicii dar m-am blocat.1. roz. nu ma intereseaza2. verdele, undeva prin portiera dar nu stiu la ce culoare3 si 4. la butonul de avarie5. pe plus la siguranta (cel mai gros din spate)6. nu ma intereseaza7. undeva pe caroserie8. portocaliu...?!9. alb la galben/albastru din portiera10. galben...?!11. portocaliu/negru...?!12. alb/negru la galben/verde tot din portiera13. galben negru...?!P.S. daca nu e bine pana acum rog sa ma corectati si sper ca am postat unde trebuie. Multumesc Anticipat

Link spre comentariu

verdele e pentru geamurile electrice... daca ai modul comfort la inchidere sa iti ridice geamurile daca le-ai uitat deschise

maro e pentru lumini/avarii

rosu si negru alimentare (+) si (-)

rosu-negru e pentru deschidere portbagaj din telecomanda

celelalte in functie de inchiderea ta... de modulul tau de inchidere... le legi intre ele..

la dacia mea... avand inchidere pilot din cheie... si buton de inchidere pe bord...

am legat la buton... alb si alb-negru iar galben cu galben-negru si portocaliu cu portocaliu-negru le-am impreunat... cate 2..

daca nu ma insel telecomanda ta e la fel cu a mea... CARUB

Link spre comentariu
Vizitator djdolphins07

da asa-i carub, multam fain de raspuns: verdele e pt geamuri electrice, la care cablu de pe masiana il leg la ce culoare(stiu ca e undeva prin portiera), la fel si pt. celelalte culori portocaliu,galben,portocaliu/negru,galben negru daca ati putea sa imi spuneti vas fii de mii de ori recunoscator! Sau astea ingrosate nu se leaga la nimik, e pt. cei ce nu au inchidere centralizata...thx

Link spre comentariu

ai modul comfort(modul de ridicare geamuri)adica daca dai pe buton odata si nu tii apasat se ridica geamul pana sus?daca nu ai atunci nu iti e de folos...si firele alea se leaga intre ele, cate 2, galben cu galben/negru si portocaliu cu portocaliu/negru - asta daca ai buton de inchidere din interior, la care legi alb si alb/negrudaca nu...trebuie sa gasesti modulul de inchidere centralizata... care din cate stiu de la un ford focus2001 se gaseste in spatele torpedouluisi acolo trebuie sa gasesti 2 fire care la inchidere respectiv deschidere iti da plus pe ele..in situatia asta legi galben la (+) si alb respectiv albnegru pe firul ce da (+) pe deschidere respectiv inchidererestul le izolezi independent0767573469 - iti stau la dispozitie

Link spre comentariu
Vizitator djdolphins07

da am modul comfort, tre` sa leg verdele dar la ce culoare de pe comfort?da am buton de inchidere din interior leg alb si alb/negru la galben si galben/albastru.pana acum cam atat stiu.roz si roz/negru nu se leaga la nimik si galben galben/negru la + de pe potiera "modul de inchidere" sau la masa?

Link spre comentariu

gaseste modulul de inchidere... si verifici firele care vin de la usa soferului; le verifici pe care vine (+) cand inchizi... si cand deschizi...la care legi la unul alb si la celalalt albnegrupe langa asta... galben il legi la masa...iar galbennegru, portocaliu si portocaliunegru le izolezi

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ti-a iesit?firele al si alb cu negru se leaga la firul verde si cel gri de pe filonul care vine din usa (sunt comenzile de intrare ainchiderii centralizate).despre firul verde lasa-l asa,izolat.ele da comanda de inchidere a geamurilor electrice trebuie sa -l legi pe modulator,ceea ce-i mai complicat.se face printr-un modul de comanda separat care preia comanda sin o individualizeaza pentru fiecare geam.salutare!

http://electrica-auto.blogspot.com

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări