bogdanas93 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Salutare tuturor,am un woofer dibeisi B1541 http://images.google.ro/images?hl=ro&so ... =&gs_rfai= si un tweeter dinamic http://www.partysound.ro/images/SalDT35.jpg Parametrii pentru woofer sunt:Qts-0,301,Qms-5,Qes-0,313,Spl-94db, Vas-180l,F0-25hz,Sd-77900cm2,Cms 213,52 um\n. Ma poate ajuta cineva cu un proiect pentru boxa aceasta? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Ai postat in sectiunea gresita,aici postezi abea dupa ce finalizezi proiectul. Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Ai postat in sectiunea gresita,aici postezi abea dupa ce finalizezi proiectul.aa, ok, dar atunci unde postez, la boxe? Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 am si eu o nelamurire. am un amplificator mono 400w/4ohm 270w/8ohm si vreau sa fac o boxa pe 2 sau 3 cai cu acesta. imi trebuie sa fac un filtru ca in atasament?se poate directiona sa zic 150 w-woofer, 70 medii si 50 tweeter?daca as face boxa pe 2 cai voi avea o gaura in frecventa intre 2000 si 3000Hz si nu cred ca va suna prea bine. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 La orice incinta cu mai multe cai este necesar filtru, dar acesta nu prea va dirija puterea spre difuzoare decat in limitele in care puterea este prezenta in spectrul de frecventa repartizat fiecarui difuzor.Filtrele pt home hi-fi nu prea limiteaza puterea - dar se pot adauga si astfel de circuite - protectii, pt fiecare difuzor, daca vrei musai.Filtrul din poza - de pe diyaudioandvideo.com/ este gresit [!!] Daca citesti ce scrie acolo ai sa observi ca una scrie si alta deseneaza.Sunt inversate ordinele filtrelor la woofer, medium si tweeter, si oricum nivelul prezentarii este foarte scazut... Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 La orice incinta cu mai multe cai este necesar filtru, dar acesta nu prea va dirija puterea spre difuzoare decat in limitele in care puterea este prezenta in spectrul de frecventa repartizat fiecarui difuzor.Filtrele pt home hi-fi nu prea limiteaza puterea - dar se pot adauga si astfel de circuite - protectii, pt fiecare difuzor, daca vrei musai.Filtrul din poza - de pe diyaudioandvideo.com/ este gresit [!!] Daca citesti ce scrie acolo ai sa observi ca una scrie si alta deseneaza.Sunt inversate ordinele filtrelor la woofer, medium si tweeter, si oricum nivelul prezentarii este foarte scazut...nu m-am uitat de unde e schema, am dat-o ca un principiu pentru ce vreau eu, si oricum mai exista si alte exemple. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Intrebai daca sa faci un filtru ca in atasament ... ALA era gresit. Pt 3 cai ai sa ai de lucru la filtre ...Daca nu folosesti difuri bune mai bine alegi o varianta pe 2 cai. Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Daca vrei sa foloseti difuzorul dibeisi iti propun sal folosesti ca subwoofer ,uite ce am facut euBoxa:Grosime perete 1.8cmVolum 125lLungime 55cmLatime 47cmInaltime 60cmPort:Fp 36HzDiametru 10cmLungime 13cmParametri difuzor folosit8 ohmPmax 300wQts 0.6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum