Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aprindere

Vizitator petriks

Postări Recomandate

Vizitator petriks

Salut am un scuter suzuki katana 50 cmc si am ramas fara scanteie la bujie in timp ce mergeam cu el. Dupa ce am ajuns acasa si l-am desfacut am constatat ca da scanteie dar nu tot timpul, are momente cand da tare si cand nu da deloc. I-am schimbat pistonul dar e putin mai lung are vreo influenta asupra aprinderii? Instalatia electrica era modificata de cand l-am cumparat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorel_81

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Schimba bujia cu una noua, verifica bobina de inductie sau daca ai posibilitatea monteaza alta de proba, verifica senzorul (cititorul) de langa volanta, verifica instalatia electrica daca zici ca are modificari.

Link spre comentariu
Vizitator petriks

Am verificat bobina am inlocuit-o cu alta citotorul nu stiu cum sa il verific dar scanteie da doar din cand in cand daca il verific si da scanteie pana pun bujia si fisa nu mai da...

Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

Am verificat bobina am inlocuit-o cu alta citotorul nu stiu cum sa il verific dar scanteie da doar din cand in cand daca il verific si da scanteie pana pun bujia si fisa nu mai da...

Daca ai demaror,verifica microcontactii,de la frane si de la cric..Daca ai schema electrica,incearca s-o pui aici..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări