i0nutzb Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 de regulă se lipeşte pe un capac lateral al carcasei.. rămâne la alegerea ta. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Poti sa o lipesti undeva unde sti ca nu o tot vei atinge cu mana. Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Atata timp cat componenta se afla in calculatorul pe care e instalat Windowsu', nu-s probleme... cat despre componenta, poate fi si o amarata placa de retea cu 5$.Si sincer, eu nu cred ca ce-i de la BSA mai stau sa piarda timpul sa verifice componente, cand in camera alaturata sunt alti "clienti" fara nici o licenta.P.s. Ma enerveaza la culme ca nu se mai vinde Win98, tre sa cumperi o licenta de Xp si ai dreptu la downgrade...eu daca am un amarat de PII si mi-e sufient un Win98se, de ce trebuie sa platesc o licenta de XP.Avem noi licenta de win98 la 96 de EURO fara TVAScuze am vazut prea tarziu ca ti`ai luat licenta. :rolleyes: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 nu-mi pare prea normal sa fii obligat sa lipesti eticheta aia pe pc.daca schimbi cumva pc-ul ce faci?si la urma urmei daca e a ta poti face ce vrei cu ea. Link spre comentariu
Nemesis Postat Octombrie 25, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Pana la urma am lipit-o pe capacul superior pe interior , ca acolo sigur nu o atinge nimeni involuntar si nici praful sau alte mizerii nu se pot depune. Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 se lipeste pe carcasa sa n-o pierzi... :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum