Vizitator expression Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Salutare tuturor, E prima data cand postez pe acest forum, deoarece sunt nou in lumea asta. Sper sa gasesc intelegere si ajutor din partea voastra. Problema pe care vreau s-o rezolv consta in : Am o magistrala seriala pe care circula un flux de date intre 2 device-uri. CLK este dat de primul device la 4.5 MHz RESET este dat tot de primul device la initializare. Apoi cele 2 device-uri schimba date la un baud rate in jur de 98000. Ce ma intereseaza pe mine este sa loghez comunicatia intre cele 2 device-uri pe portul serial de la PC. Insa am nevoie sa preiau datele la 98000 si sa le transpun la 115200 care este standard pentru seriala de la PC. Am citit ca acest lucru se poate face cu un PIC. Ma puteti ajuta sa demarez lucrul la aceasta problema? Nu prea am cunostinta de PIC-uri, de aceea am nevoie de ajutor. Thanx Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 1. Da, trebuie sa fii mai concis: ce frecvente iti trebuie, deoarece la inceput iti trebuie de la 9600 la 115200 Link spre comentariu
MatyC Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Cunosti protocolul de comunicatie intre cele 2 dispozitive? Ca nu de alta, dar vei loga doar schimabarea de biti din 1 in 0 shi eventual le transpui in hexa sau ascii.O munca inutila dupa parerea mea.Programul de logare in PC exista? Daca da, in ce fel trebuie sa-i trimiti informatiile pe serial? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum