Spitfire Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Frumos realizată, insa vinilinul ala imitatie de piele, la vară, nu-mi miroase a bine...la propriu. Cele patru tuburi PL84 disipa ceva caldură, si vor încinge "pielea". Oricum, felicitări! Link spre comentariu
iora Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Frumos realizată, insa vinilinul ala imitatie de piele, la vară, nu-mi miroase a bine...la propriu. Cele patru tuburi PL84 disipa ceva caldură, si vor încinge "pielea". Oricum, felicitări!exact la aceasta problema m-am gandit prima data cand am vazut vinilul,daca nu o sa miroasa ,se va coace sigur in timp. Link spre comentariu
Terry34 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 va arata cu adevarat vintage Link spre comentariu
300B SE Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Am citit si eu destul de tarziu acest topic, se poate posta schema finală? Link spre comentariu
simson Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Merita reinviat acest topic poate mai exista useri care doresc sa construiasca Single Ended cu PL84/EL86.Pacat ca s-au sters pozele si schitele. Ar fi nemaipomenit de util daca colegul @popa mariusar putea reposta testele facute. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2019 Partajează Postat Octombrie 6, 2019 Acum 4 ore, simson a spus: Merita reinviat acest topic poate mai exista useri care doresc sa construiasca Single Ended cu PL84/EL86.Pacat ca s-au sters pozele si schitele. Ar fi nemaipomenit de util daca colegul @popa mariusar putea reposta testele facute. Am construit un amplificator cu pl84 si 6jip pentru a asculta muzica in atelier dar nu am insistat cu prea multe masuratori retin ca OT a avut 2,4k si un PSF 230v/50mA dar intre timp am renuntat la el i favoarea unui amplificator SS vintage Scott. Daca doriti parerea mea, tuburile PL84 si ECC85 sint perfecte pentru un amplificator de calitate cu o putere in jur de 3w insa trebuiesc "ascultate" cu osciloscopul adica exact cea ce unii resping cu vehementa, treba lor... Link spre comentariu
sonic11 Postat Decembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2021 Stiu ca acest topic este vechi, dar am primit mai multe solicitari pentru a reatasa schema acestui amplificator. Calatoresc mult cu serviciul si cu greu gasesc ceva timp liber pentru acest hoby, mai jos gasiti schema amplificatorului atasata. Link spre comentariu
arossiro Postat Februarie 7, 2022 Partajează Postat Februarie 7, 2022 Buna ziua, Nu aveti o imagine mai clara a schemei ?M-ar interesa s-o execut, insa sunt cateva detalii care imi scapa din schema postata anterior.Cu respect, @arossiro Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 7, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2022 O sa trimit pe mp schema la rezolutie mai buna sau mail daca i-mi lasati o adresa. Link spre comentariu
arossiro Postat Februarie 12, 2022 Partajează Postat Februarie 12, 2022 [email protected] si sunt sigur ca daca o trimiteti, o voi primi la calitatea imaginii mult mai buna,Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum