Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMPLIF CU ECC85 SI PL84

sonic11

Postări Recomandate

Frumos realizată, insa vinilinul ala imitatie de piele, la vară, nu-mi miroase a bine...la propriu. Cele patru tuburi PL84 disipa ceva caldură, si vor încinge "pielea". Oricum, felicitări!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

44

• blue

21

• Terry34

10

• ggg

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Frumos realizată, insa vinilinul ala imitatie de piele, la vară, nu-mi miroase a bine...la propriu. Cele patru tuburi PL84 disipa ceva caldură, si vor încinge "pielea". Oricum, felicitări!

exact la aceasta problema m-am gandit prima data cand am vazut vinilul,daca nu o sa miroasa ,se va coace sigur in timp.
Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Merita reinviat acest topic poate mai exista useri care doresc sa construiasca Single Ended cu PL84/EL86.Pacat ca s-au sters pozele si schitele.

Ar fi nemaipomenit de util daca colegul @popa mariusar putea reposta testele facute.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, simson a spus:

Merita reinviat acest topic poate mai exista useri care doresc sa construiasca Single Ended cu PL84/EL86.Pacat ca s-au sters pozele si schitele.

Ar fi nemaipomenit de util daca colegul @popa mariusar putea reposta testele facute.

Am construit un amplificator cu pl84 si 6jip pentru a asculta muzica in atelier dar nu am insistat cu prea multe masuratori  retin ca OT a avut 2,4k si  un PSF 230v/50mA dar intre timp am renuntat la el i favoarea unui amplificator SS vintage Scott. Daca doriti parerea mea, tuburile PL84 si ECC85 sint perfecte pentru un amplificator de calitate  cu o putere in jur de 3w insa  trebuiesc "ascultate" cu osciloscopul adica exact cea ce unii resping cu vehementa, treba lor...

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Stiu ca acest topic este vechi, dar am primit mai multe solicitari pentru a reatasa schema acestui amplificator.

Calatoresc mult cu serviciul si cu greu gasesc ceva timp liber pentru acest hoby,  mai jos gasiti schema amplificatorului atasata.

PSE ECC85  PL84.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări