Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dvd auto pioneer avh p5000 fire inversate

cristi_ony

Postări Recomandate

Salut as avea si eu niste intrebari daca s ar mai putea repara acest dvd auto(pioneer avh p5000) pentru ca am inversat firul galben cu cel negru si a iesit fum din el, l am desfacut si am vazut pe placa negreala si curatind o am observat un cablaj intrerupt, , l am refacut(incercuit in poze) dar tot nu merge se aprinde doar un led rosu dar nu face nimic. Multumesc. o sa revin cu cartea service si poze.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_ony

6

Vizitator biginu

salut. de obicei in aparatele destinate auto mai ales cele audio exista o dioda care impiedica alimentarea gresita , de obicei acea dioda se strapunge si se repara prin inlocuire... uita-te dupa acea dioda , ar trebuii sa fie pe plusul permanent(galben)incara niste poze la rezolutie mai mare si cu partea cu cablajul

Link spre comentariu

M am uitat pe placa si am verificat toate diodele si rezistentelesi sunt bune verificate dupa schema, numai sa nu fi sarit ca mi a luat o groaza de timp sa le verific, poate sa fie si din alceva adica din monitor sau chiar sursa care citeste cd ul? Multumesc mult

Link spre comentariu

dupa ce am mai verificat o data, urmatoarele diode( D432; D411; D412; D122; D126; D127; D121; D123;-codul de pe schema MALS068X si D401; D901; D902; D903- codul de pe schema RSB6R8F2 ) nu le pot masura cred ca de la ele este problema. De unde se pot cumpara aceste piese ca eu m am uitat pe net si nu gasesc deloc codurile acestea. Multumesc

Link spre comentariu

dupa ce am mai verificat o data, urmatoarele diode( D432; D411; D412; D122; D126; D127; D121; D123;-codul de pe schema MALS068X si D401; D901; D902; D903- codul de pe schema RSB6R8F2 ) nu le pot masura cred ca de la ele este problema. De unde se pot cumpara aceste piese ca eu m am uitat pe net si nu gasesc deloc codurile acestea. Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări