cristi_ony Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Salut as avea si eu niste intrebari daca s ar mai putea repara acest dvd auto(pioneer avh p5000) pentru ca am inversat firul galben cu cel negru si a iesit fum din el, l am desfacut si am vazut pe placa negreala si curatind o am observat un cablaj intrerupt, , l am refacut(incercuit in poze) dar tot nu merge se aprinde doar un led rosu dar nu face nimic. Multumesc. o sa revin cu cartea service si poze. Link spre comentariu
Vizitator biginu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 salut. de obicei in aparatele destinate auto mai ales cele audio exista o dioda care impiedica alimentarea gresita , de obicei acea dioda se strapunge si se repara prin inlocuire... uita-te dupa acea dioda , ar trebuii sa fie pe plusul permanent(galben)incara niste poze la rezolutie mai mare si cu partea cu cablajul Link spre comentariu
cristi_ony Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 revin cu poze si scanari din cartea service Link spre comentariu
cristi_ony Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 revin cu poze si scanari din cartea service Link spre comentariu
cristi_ony Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 M am uitat pe placa si am verificat toate diodele si rezistentelesi sunt bune verificate dupa schema, numai sa nu fi sarit ca mi a luat o groaza de timp sa le verific, poate sa fie si din alceva adica din monitor sau chiar sursa care citeste cd ul? Multumesc mult Link spre comentariu
cristi_ony Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 dupa ce am mai verificat o data, urmatoarele diode( D432; D411; D412; D122; D126; D127; D121; D123;-codul de pe schema MALS068X si D401; D901; D902; D903- codul de pe schema RSB6R8F2 ) nu le pot masura cred ca de la ele este problema. De unde se pot cumpara aceste piese ca eu m am uitat pe net si nu gasesc deloc codurile acestea. Multumesc Link spre comentariu
cristi_ony Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 dupa ce am mai verificat o data, urmatoarele diode( D432; D411; D412; D122; D126; D127; D121; D123;-codul de pe schema MALS068X si D401; D901; D902; D903- codul de pe schema RSB6R8F2 ) nu le pot masura cred ca de la ele este problema. De unde se pot cumpara aceste piese ca eu m am uitat pe net si nu gasesc deloc codurile acestea. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum