Vizitator Aexander90sas Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Salut stie cineva de unde pot sa iau semnal pentru un turometru ? De la motor de unde, sau de la mufele care intra in ceasurile bordului . Multumesc anticipat. Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Poate spui si despre ce masina e vorba, ce motorizare... etc. Semnal de turometru se poate lua si direct de pe bornele acumulatorului, de pe o borna de la alternator, depinde ce turometru ai si cat te tare esti legat de garantia masinii. Link spre comentariu
Vizitator Aexander90sas Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Este un peugeot 206 din 2001 motor de 1.1 benzina.Semnalul trebuie sa il iau de pe firul negativ sau pozitiv.Turometrul este un aftermarket, Blink se numeste, mai multe nu stiu dspre el. Multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
alfabit Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 ste un peugeot 206 din 2001 motor de 1.1 benzina.Trebuie sa iei semnal de pe un pin al ecu injectie.Te uiti ce tip de ecu este, cauti o schema sau intrebi pe aici sau altundeva pe ce pin scoate ecu semnal pentru turometru, si asta este.Chestie banala, daca te pricepeai nu intrebai, daca ai intrebat asa - ceva mai bine nu te baga in zona ecu injectie, mai faci vreo stricaciune. Link spre comentariu
Vizitator Aexander90sas Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Scuza-ma dar chiar ai vorbit asa "in vant" . Pentru ca stiu ca se poate lua de acolo dar nu am gasit nici o schema si nimic care sa ma indrume. Oricum merci pentru sfat. Link spre comentariu
adrianme45 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 paginile 219,220 din documentul original. Link spre comentariu
Vizitator Aexander90sas Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Mersi mult pentru ajutor dar nu ma descurc nu stiu de unde vin schemele alea. :cry: Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Motorul tau este : EW10J4/L4 ? Daca nu e asta , cae e ? Identifica motorul dupa talon, carte , situatie reala si spune !In pagina cu schema bloc a aprinderii penru motoru amintit vezi in partea de jos, blocul 1135. VEzi cu pinii 1151, 1152. Urmareste 1150 si trage concluziile. Link spre comentariu
alfabit Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Ma intereseaza deloc, descurca-te singur Sandule, ca daca-ti zic eu, ai sa zici ca stiai si tu, si ca eu vorbesc " in vint "Asa ca rezolva-ti problema fara ajutorul meu si scuza-ma ca te-am bagat in seama. Link spre comentariu
Vizitator Aexander90sas Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Ma intereseaza deloc, descurca-te singur Sandule, ca daca-ti zic eu, ai sa zici ca stiai si tu, si ca eu vorbesc " in vint "Asa ca rezolva-ti problema fara ajutorul meu si scuza-ma ca te-am bagat in seama. Nu iterpreta gresit , am spus ca stiu si eu ca se poate lua de acolo dar nu ma descurc cu o schema ca sa indentific in ce loc este pe masina. Scuze daca te-am deranjat. Link spre comentariu
Vizitator Aexander90sas Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Codul motor TU1JP si mai scrie si tip de reglementare HFZ L3 si HFX L4.Merci pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum