sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Salut si LA MULTI ANI.Am o nedumerire.Sub avatarul userului apare casuta in care scrie "sus".Initial, m-am gandit ca te "arunca"in susul paginii dar nu e asa.Va rog sa-mi spuna si mie cineva la ce foloseste.Merci Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Unde? Pe ce pagina? Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Cred ca la aceasta se refera Dl.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Am apasat si eu acolo, dar vad ca nu se intimpla nimic... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Poate VASILE sa ne zica?!!!!miron.....acolo am apasat Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 ...m-am gandit ca te "arunca"in susul paginii ...Da, asta ar trebui sa faca, vezi properties.[attachment=0]properties.png[/attachment] Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Nu iteleg. Scuzati Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Nici eu... vad ca nu se intimpla nimic... Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Pai ar trebui sa faca si nu face,o fi un bug Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Da, asta cred si eu, poate stie Vasile ce bug e cu linku' ala. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 La multi ani VASILE.sunt muci :cry: :cry: ,dar...ma scoti? Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 La multi ani ! Va spun eu care e treaba, ca m-am uitat in sursa paginii. Link-ul "Sus" trimite catre id-ul "wrapheader", care defapt nu exista. In schimb exista "pageheader". Cine are acces la sursa poate sa repare linkul schimband din wrapheader in pageheader. Si o sa mearga si Sus. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Si ce-o sa faca atunci? Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Cand faci click pe Sus, te duce rapid la inceputul paginii, nu mai trebe sa faci scrool pe toata pagina.E o facilitate.E util cand esti makit, ori ti-a obosit degetul ( de la maus ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum