clauuuu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Am inceput sa aud niste sunete suspecte la membrana..si am gasit desprinderi la membrana pun poze si video..poate ma puteti lamuri Poza1: http://lh3.ggpht.com/_f7Z7ahIodCc/TSByl ... M_0065.JPG Poza2: http://lh3.ggpht.com/_f7Z7ahIodCc/TSByo ... M_0066.JPG Video: Link spre comentariu
clauuuu Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 sa inteleg ca nu se pricepe nimeni :cry: Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Sună ca şi cum s-ar lovi membrana de magnet. Link spre comentariu
clauuuu Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 as putea rezolva cumva problema? Link spre comentariu
alex20alex Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Da, renunta la distorsiuni... acel sunet din ce am auzit eu este de la distorsiuni, daia si face cursa mare acel difuzor si probabil loveste in backplate ! Link spre comentariu
clauuuu Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 presupun ca teai referit sa ascult la volum mic nu? Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Nu neaparat sa asculti la volum mic. Sa nu mai ti bass-u dat la maxim din toate locurile posibile. Link spre comentariu
clauuuu Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 daca cumpar o boxa noua oare rezolv ceva? incinta este destul de mare Link spre comentariu
alex20alex Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 daca cumpar o boxa noua oare rezolv ceva? incinta este destul de mareProbabil ai vrut sa zici difuzor ! sigur ca rezolvi... daca nu cumperi un difuzor identic(cu toate ca eu cred ca utilizatorul este vinovat si nu difuzorul) 90% ai sanse sa sune si mai prost! Gaurile in care a fost prinsa fata nu fac galagie? (acele gaurele trebuiesc astupate daca nu mai ai prinderile de la fata). Link spre comentariu
clauuuu Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 acolo vine pus un suport..care l-am scos ca sa pot vedea membrana eu nu sunt vinovat cu nimic Link spre comentariu
cata_124 Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 chestia este da ca poate sa il mai faca din volumul de la bass sa nu mai baraie de la atatea distorsiuni daca , a apucat de sa descentrat bobina pe margine la revedere se va auzii si la sunet mai mic cum freaca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum