Vizitator Dj Sebi Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Salut baieti! Am deschis acest topic pentru a va intreba cum suna ew18hn mai bine cum se simte el bine? In ce incita ? Link spre comentariu
BF37 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Am avut, cumparat, un sub cu acest difuzor , dar pe care l-am vandut inainte sa-i pot face o proba in aer liber. I-am facut o proba in camera de 30m2 , pe o statie de 200W , deci nu ceva calumea si se auzea bine , in sensul ca este bass suficient dar nu cu calitati deosebite. In spatii interioare eu zic ca-si face treaba ( discoteca , sunet fara pretentii ) , iar cutia era destul de mare , cred ca undeva la 200L , constructie BR.Comparativ cu un sub de 2x15" ( tot de BlueTech ) , pe care il aveam si cu care l-am comparat , are mult mai mult bass si coboara mult mai bine , iar aerul pe cara-l misca i-ti da senzatii mai placute decat in cazul celui 2x15". Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 ew18hn e un difuzor facut pentru horn, merge si in br, dar sa ai macar 200l, nu prea ii plac incintele compacte.dar daca vrei ceva mai bun ia ls1802f,tot de la bt, care suna mult mai bine in br ca ew18hn,costa un pic mai mult dar merita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum