Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sateliti direct pe placa de sunet

Vizitator GabonZ

Postări Recomandate

Vizitator GabonZ

Buna ziua si la multi ani 2011!Am si eu o intrebare , acum cateva sapt. mi s-a ars un home cinema 5.1 vechi de vreo 7 ani si nu as vrea sa pierd boxele(satelitii) , sunt curios daca pot lega mufe jack la sateliti sa-i folosesc direct pe placa de sunet incorporata a pc-ului ( ABIT KW7 ).Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

3

• adicontakt

1

• dorel_81

1

• iulianpry

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu se poate!motiv: Amplificatoarele operationale cu care sunt dotate placile audio nu suporta curenti mai mari de cativa miliamperi (deci puteri foarte mici ),curent consumat de impedata mare de intratre intr-un amplificator , asadar punand direct pe iesirea din placa audio o impedanta mica de ,4-8 ohmi , ai sansa sa arzi placa audio deoarece aceasta nu va face fata curentului consumat.

Link spre comentariu

se arde pe naiba , am legat toate tipurile de difuzoare care le-am avut prin casa si nu s-a ars nimic. faza e ca se aude incet si nimic mai mult , asadar degeaba le legi

Link spre comentariu

se arde pe naiba , am legat toate tipurile de difuzoare care le-am avut prin casa si nu s-a ars nimic. faza e ca se aude incet si nimic mai mult , asadar degeaba le legi

:da :aplauze .Eu nu am vrut sa comentez.Un an bun
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări