Vizitator GabonZ Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Buna ziua si la multi ani 2011!Am si eu o intrebare , acum cateva sapt. mi s-a ars un home cinema 5.1 vechi de vreo 7 ani si nu as vrea sa pierd boxele(satelitii) , sunt curios daca pot lega mufe jack la sateliti sa-i folosesc direct pe placa de sunet incorporata a pc-ului ( ABIT KW7 ).Va multumesc! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Nu merge pentru ca placa de sunet nu are si partea de amplificare in ea.Iti trebuie un amplificator 5.1.Succes Link spre comentariu
dorel_81 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Nu se poate ce vrei tu sa faci. Nu poti lega direct boxele la placa de sunet. Iti trebuie un amplificator. Link spre comentariu
iulianpry Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 nu se poate!motiv: Amplificatoarele operationale cu care sunt dotate placile audio nu suporta curenti mai mari de cativa miliamperi (deci puteri foarte mici ),curent consumat de impedata mare de intratre intr-un amplificator , asadar punand direct pe iesirea din placa audio o impedanta mica de ,4-8 ohmi , ai sansa sa arzi placa audio deoarece aceasta nu va face fata curentului consumat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 se arde pe naiba , am legat toate tipurile de difuzoare care le-am avut prin casa si nu s-a ars nimic. faza e ca se aude incet si nimic mai mult , asadar degeaba le legi Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 se arde pe naiba , am legat toate tipurile de difuzoare care le-am avut prin casa si nu s-a ars nimic. faza e ca se aude incet si nimic mai mult , asadar degeaba le legi .Eu nu am vrut sa comentez.Un an bun Link spre comentariu
Vizitator GabonZ Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Multumesc pentru raspunsuri! Pana la urma am renuntat la ele...imi cumpar alt sisem Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Multumesc pentru raspunsuri! Pana la urma am renuntat la ele...imi cumpar alt sisem De ce nu incerci sa repari vechiul sistem? Link spre comentariu
Putz Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Daca a vrut sa lege direct satelitii la iesirile placii de sunet cum crezi ca ar repara singur sistemu'? Sa-l duca la vreun mester ca poate nu-i defect mare lucru la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum