Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum ma inregistrez in PC?

marshall

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marshall

15

• miron1947

12

• adicontakt

2

• caesar07000

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

poate te ajuta:

Posted Image

Posted Image

Am reusit! merge! asta era problema, .... trebuia debifat butonul ala!

Acum problema este ca se aude dublu! Adica fiecare sunet se aude de doua ori in boxe!. Nu se intampla acelasi lucru pe inregistrare,...

Va multumesc tuturor pentru ajutorul dat!

Link spre comentariu

Am reusit! merge! asta era problema, .... trebuia debifat butonul ala! Acum problema este ca se aude dublu! Adica fiecare sunet se aude de doua ori in boxe!. Nu se intampla acelasi lucru pe inregistrare,...Va multumesc tuturor pentru ajutorul dat!

inclusiv vocea ta?
Link spre comentariu

am instalat audacity! Dar nu cred ca este o problema de program, pentru ca pe redare e ok. Dublajul se aude in boxe, in timp ce trimit semnalul in PC. Aboa apoi el este introdus in programul de procesare .... cred ca trebuie ceva facut la placa de sunet .... o setare care sa rezolve buba asta ....

Link spre comentariu

am instalat audacity! Dar nu cred ca este o problema de program, pentru ca pe redare e ok. Dublajul se aude in boxe,

Poate aveti si o placa de sunet on-board si nu este dezactivata.Cate intrari de microfon aveti pe PC?
Link spre comentariu

Am si placa on board! Dar nu stiu cum sa verific daca este sau nu dezactivata!Am 3 intrari de microfon: unla in placa creative, una in partea din fata a unitatii si una in placa de baza (prbabil in placa aia on board)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări