Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum ma inregistrez in PC?

marshall

Postări Recomandate

Salut,Am si eu urmatoarea problema: Vreau sa inregistrez un semnal audio in PC via microfon si nu stiu cum!!! Asadar, am un sistem i3, o placa CREATIVE AUDIGY cu 4 mufe, un sistem de operare win7.Placa de sunet am instalat-o cu CD-ul cu care a venit, am bagat boxele in mufa "line out" si se aude ok.Ei bine am bagat si mic-ul atat in intrarea de microfon cat si in line-in si ... NIMIC!!! Am verificat de mai multe ori cabluri, mufe, etc, totul este ok. Insa semnalul nu este detectat de PC! Unde gresesc? Ce nu am instalat cum trebuie? Cum pot rezolva problema! Va rog ajutati-ma pt ca de o luna de zile ma tot chinui si am ajuns la capatul rabdarii ... PS: Va rog daca se poate sa-mi explicati pas cu pas ce trebuie sa fac, pentru ca nu cunosc Lb engleza, iar in materie de calculatoare sunt putin (ffffff putin) peste 0.Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!Numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marshall

15

• miron1947

12

• adicontakt

2

• caesar07000

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am un difuzor, si cand dau click pe el

Dublu clic.O alta cale este prin Control panel-Sound and Audio Devices-Advanced, ca in imagini.[attachment=1]untitled.JPG[/attachment][attachment=0]untitled 01.JPG[/attachment]
Link spre comentariu

Nu ... acelasi lucru ... doar cursorul ala de volum si atat ...Pe traseul Start - control panel - hardware & sound - view devices & printers, nu am sound devices! Nu am decat PC, monitor, cd rom, mouse-ul, si doua imprimante! Nu am nici un sound!

Link spre comentariu

7. windows 7. placa de sunet creative.Am programul, dar nu intra semnalul in el! nu exista semnalul! si eu nu stiu cum sa-l fac sa existe! Macar un bazait, ceva! dar la mine nu se aude nimic! NIMIC!!!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări