Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor satelit volan comenzi audio

louis

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• louis

37

• bubulica

19

• fratello

5

• Liviu M

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu sunt refractar, insa refuz sa port o conversatie cu cineva care are mari probleme de comunicare si care crede ca lumea se invarte dupa principiile lui. Nu vad atata agitatie ca nu ma intereseaza conceptul tau. Este ceva rau in asta? Dupa cum te prezinti esti genul ala care claxonezi ca disperatul cand se face verde eventual cobori din masina si dai in cap la oameni ca indraznesc sa stea in fata ta...Mai civilizeaza-te mai baiatule.

Link spre comentariu

Cine se "scapa pe el" si zicea ca nu e sistem binar, si ca sunt rezistente...Nu. Nu ma refeream la sensul de rotatie - aia TU ai spus-o nu am precizat macar de asta. Tot tu ai sarit ca le stii...Stii ce? Ai dreptate esti foarte destept...insa te rog scuteste-ma.

Link spre comentariu

Cine se "scapa pe el" si zicea ca nu e sistem binar, si ca sunt rezistente...

daca citeai de la inceput threadul vedeai pentru ce satelit se preteaza proiectarea mea. tu crezi ca eu stiu toate sistemele de sateliti de pe piata? din fericire sau ne, am incercat si eu acum cativa ani sa fac o schema la un clio. cand ti-am raspuns uitasem ca in satelitul clio nu sunt rezistente si de fapt nu masori nici o valoare.dupa aia ti-am enumerat pasii algoritmului de detectie la sistemul de contacte din satelitul clio asa cum il vad eu.in schimb tu imi insirasesi enshpe matrici si o tineai cu rotary encoder in sus rotary encoder in jos. nu stiu unde ai descoperit tu denumirea. ideea e ca trebuia sa rezolvi situatia nu sa vii cu nush ce denumiri care pot sau nu sa fie o denumire data de cineva cuiva, si sa te miri cum sa faci sa determini daca s-a rotit intr-un sens sau in altul.practic ce ai realizat tu era o solutie de compromis intre varianta aia analoaga cu rezistente de pe forum la dacia si varianta completa.n-am vrut decat sa atentionez ca atitudinea asta de ..daca merge e bine, (n-am nevoie de verificari si teste si consum ca mie imi merge, ce daca am uitat-o legata la baterie si nu a descarcat-o, ca am alternator tare etc etc) e gresita. si am dat peste un orgoliu bolovan pe care n-am cum sa-l urnesc. esti un superficial punct. si orgolios. sa nu care cumva sa-ti spuna cineva ca n-ai dreptate si ca nu e intocmai bine cum procedezi, si ca ignoranta nu e buna si nu duce la progres.as fi fost fericit sa vii sa ma combati, sa-mi spui, uite bai fraiere cat consum am eu la montaj si in cati ani poate descarca bateria ruland la full. atunci da, ziceam jos palaria, baiatul e documentat. de gargara sunt satul.si in final, tu ai avut nevoie de help postand aici. am incercat sa te ajut unde am considerat ca ai nevoie! chiar si unde tu considerai ca e totul bine.
Link spre comentariu

ROTARY ECONDER DA asta este ala. Este un sistem mecanic care prin rotire iti ofera la iesire un cod BINAR diferit cu fiecare step al shaft-ului. Prefer sa ma fac ca nu am vazut ca ma jignesti ca la usa cortului - dar daca atat te duce pe tine capul, ce sa ii faci.Nu inteleg ce minte poti sa ai, ca sa ajungi sa jignesti si a faci cu oua si cu otet o persoana care nu a dorit sa fie de acord cu conceptele propuse.Probabil sunt superficial - nu traiesc din asta si nici nu vreau sa-mi dedic existenta cu asta...Fanatismul de care dai dovada insa spune multe de nivelul tau "SUPERIOR".

Link spre comentariu

ROTARY ECONDER DA asta este ala. Este un sistem mecanic care prin rotire iti ofera la iesire un cod BINAR diferit cu fiecare step al shaft-ului.

lasa treaba cu jignirile ca n-am jignit pe nimeni. e un limbaj ca intre baieti.nu conta ca e rotary encoder sau nu.s iti explic eu ce iteleg prin ..satelitul trimite digital (codeaza) semnalul. vad un semnal cu o anumita frecventa trimis pe un port al controllerului din sony, si ala il decodeaza si intelege ce e.ori amarata aia de rotita nu face altceva decat sa uneasca niste contacte, nicidecum nu trimite semnale si bla bla. e o treaba banala. si rezolvarea era tot banala. ai preferat sa te uiti la problema cu matrici si rotary encodere decat sa vezi treaba simplistic. 3 contacte care alterneaza ciclic. nici nu vreau sa-mi inchipui cat ai cautat pe google despre acea rotita amarata si ce e ea pana sa te scufunzi in matrici si porcarii prin librariile avr-ului.
Link spre comentariu

EU NU SUNT "baiat" cu tine bre... esti NECIVILIZAT si nu esti capabil sa porti o discutie normala pana la capat PUNCT.Nu am nevoie sa-mi explici nimic, tine-ti explicatiile pentru tine si pentru "baietii" tai.Rezolva-le tu IN felul tau. Lasa pe altii sa le faca in felul lor. Nimeni nu este obligat sa indure ineptiile si tampeniile tale.Imi cer mii de scuze userior care privesc acest circ.

Link spre comentariu
EU NU SUNT "baiat" cu tine bre... esti NECIVILIZAT si nu esti capabil sa porti o discutie normala pana la capat PUNCT.

da, am vazut ca m-ai raportat. bun. te consideri civilizat.

atunci explica lumii acest mesaj privat:

Prietene nu stiu (si nici nu ma intereseaza) cu ce te ocupi insa din punctul meu de vedere esti un IDIOT CU ACTE IN REGULA.

Ok, deajuns "nu sunt de acord cu tine - numi place ideea ta" asta e...insa sa ajungi sa ma jignesti ca nu vreau sa fac ca tine da dovada de o mare cretinitate...

Totusi pot sa iti fac legatura cu un bun medic psihiatru (in mod sigur ai nevoie) care sa iti verifice gargaunii lipsa.

si contrazicerile astea de mai sus:

EU NU SUNT "baiat" cu tine bre... esti NECIVILIZAT

Mai civilizeaza-te mai baiatule.

si cu asta am terminat orice dialog cu dumneata!

o zi buna!

Link spre comentariu

Tocmai de aia am dat PRIVAT. Pentru ca nu asa este normal. Ai ceva sa-mi spui imi spui PM, nu ma faci albie de porci in public pe forum pentru ca nu sunt de acord cu sugestiile IMPUSE de tine.

Link spre comentariu

Revenind la schema... nu ar merge inlocuite optocuploarele (6 x 1 RON) cu CD4066 (2 x 0.5 RON) ? Am conceput si eu schema si softul pentru satelitul de Clio, mai urmeaza testele.. LE : Ideea cu CD4066 o voi "implementa" si eu...dar mai intai testez fara. In schema apare LED, de fapt este jackul care intra in HU.

keynd.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări