Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Home lighting

Vizitator graphblue

Postări Recomandate

Vizitator graphblue

Buna ziua tuturor si La multi ani!!!

Am dat azi de un video pe youtube si mi-a placut mult ideea!As dori sa imi fac eu singur un astfel de montaj nu sa cumpar unul gata facut cu telecomenda etc..vreau doar sa palpaie ledurile! Daca sunteti amabil as dorii sa imi spuneti de unde cumpar piesele necesare [sunt din Bucuresti] Sunt pasionat de electronica ... dar nu prea stiu sa fac multe , am facut odata un sistem de leduri controlate de pc prin port paralel . Va multumesc foarte mult !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

1

Vizitator graphblue

si cam cate leduri mi-ar trebuii ? pentru inceput as vrea sa luminez spatele unui monitor de 22" adia are cam 56cm diagonala nu sunt sigur ... si ma gandeam la o culoare relaxanta un albastru sau alb

Link spre comentariu
Vizitator graphblue

pai si gasesc de cumparat asa baghete ? am gasit la ei pe site ceva de genul ' LED Light Bar ' dar acum zimi tu daca asta e!le: uite ..am gasit asta LM1-EBL1-11-N2 crezi ca e bun ? e destul de puternic?

Link spre comentariu
Vizitator wihai

salut...scuze ca ma bag ...am si eu o intrebare si cum deja se vorbeste aici despre home light numai deschid alt subiect.

se poate face asa ceva

fara circuitul acela arduino?

dati-mi si mie o idee si dak e ceea ce banuiesc eu, adica programare, nu prea ma pricep. asa ca as fii recunoscator daca m-ar invatza cineva. macar un articol ceva de la care sa incep. ce este in videoclip este explicat mai pe larg aici http://www.instructables.com/id/LED-chandelier-1/ dar nujtiu ce este acel "arduino".

Link spre comentariu
Vizitator wihai

scuze pentru limbaj :speriat am vazut ce e cu arduino si ca defapt e un atmega (problema este ca desi am auzit de atmega nu stiu cum se lucreaza cu el) :nas: ar fii bine daca as gasii o platforma pentru programarea lui in magazinul de electronice din oras. o sa fie cam greu cu programarea da sper sa reusesc ceva.merci pentru raspunsul promt. :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări