Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare nefinalizata care creaza probleme

one

Postări Recomandate

Am cumparat de curand o camera web fara pretentii.Am facut o proba la serviciu pe un calculator cu win2000 si merge.Acasa am XP.Am incercat sa instalez driverul pentru camera, dar la un moment dat calculatorul s-a blocat si a trebuit sa ii dau un reset.Acum, cand incerc sa instalez, ma anunta ca are o eroare si sa ma asigur ca am finalizat orice instalare anterioara si sa inchid ce programe mai am deschise.Pai daca am restartat si driverul nu s-a instalat, cum sa continui instalarea. Nu ar trebui programul sa detecteze pana unde s-a instalat si sa continue de acolo?Ce as putea sa fac?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

Top autori în acest subiect

• one

one 1 postare

Vizitator valiotronic

Sunt mai multe căi de a rezolva problema : una din ele constă în faptul că în general XP-ul face câte o "Restabilire de sistem" după fiecare instalare de driver. Încearcă deci astfel: "START" - "Ajutor si asistenţă" -"Undo change to sistem restore"-"Restabileşte comp. la o oră anterioară"- din bara care apare alege o zi anterioară celei în care ai încercat instalarea driverului. Prin regedit se poate rezolva dar trebuie ceva experienţă...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări