Tavi Postat Septembrie 25, 2004 Partajează Postat Septembrie 25, 2004 ok, ok, ma gandeam eu ca e cam putin Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 25, 2004 Partajează Postat Septembrie 25, 2004 Am editat mesajul meu anterior unde am pus si statistica data de conex :wink: Link spre comentariu
MadRaper Postat Septembrie 25, 2004 Partajează Postat Septembrie 25, 2004 :roll: pai de ce nu bagi si forumul la trafic.ro ? ca din cate stiu poti pune parca 5 siteuri in acelasi cont (sau asta era la statistici.ro) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 25, 2004 Partajează Postat Septembrie 25, 2004 Nu pot sa pun contor pe el (connex bata-l vina) :x Link spre comentariu
Vizitator mihai.c Postat Septembrie 25, 2004 Partajează Postat Septembrie 25, 2004 Pentru membrii mai tineri in electronica si cu probleme de depanare TV;ca site audio/HI-FI tot respectul pentru dvsScuze daca am generat vreo disputa,nu a fost cu intentie. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 25, 2004 Partajează Postat Septembrie 25, 2004 Nu-i nici o problema. Eu nu fac concurenta cu nimeni era doar asa pentru atmosfera :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum