rinaldoparaipan Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Salut si La multi ani tuturorAs dori un montaj cu microcontroler care sa-mi monitorizeze incarcarea acumulatorilor de la o eoliana(10-16 V,5-20A).(tensiunea, amperajul,energia totala bagata,eventual pe zile, daca nu e prea complicat). Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 1. Numai sa monitorizeze sau sa si regleze? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Numai sa monitorizeze, pentru stabilizarea tensiunii de incarcare am regulatorul facut. Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 1. Am inteles. Problema este de cata memorie vrei sa ai. Automat apare intrebarea cate volori sa monitorizeze si pe cat timp? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Mai multe detalii nu pot sa-ti dau fiindca la microcontrolere sunt zero.Valorile memorate sunt pentru o saptamana, de ex, si sa afiseze pe zile: tensiunea+intensitatea+puterea: medie si maximaPutem discuta si pe YM rinaldoparaipanMersi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum