Vizitator Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Ba da...eu zic ca e functionala adaugarea respectiva.Acum depinde ce rezistenta are bobina releului ca sa nu se depaseasca curentul de colector al tranzistorului;dar exista din fericire o multime de variante(relee). Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 YouTube: Link spre comentariu
Ticu Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Merge frumos, felicitari.In schema de mai'nainte poti pune fara grija 1K (in loc de 4,7K) in baza tranzistorului daca acesta nu "se deschide" complet (ai tensiune intre emitor si colector mai mare de cateva zecimi de volt cand releul este anclansat). Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 E bine, zic eu, sa ai in vedere o preventilatie inaintea aprinderii bujiei si o post ventilatie la sfarsitul ciclului. Succes. Mi-amintesc ca in revista Tehnium erau niste scheme cu serii de impulsuri realizate cu cdb-uri si pe care le-am experimentat cu succes la un cazan pe gaz. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 nu mai e..nici un tranzistor...si nici un releu.. Am lucrat cu un BTS 442. Am facut schimbari majore, practic am pastrat uC..Da, are preventilatie pentru aducere de aer proaspat, e ok Va multumesc pentru sprijin tuturor. Link spre comentariu
Vizitator pshyco Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Sal,De unde ai luat softul pentru arduino atmega 328?? Are control flacara?? Imi poti da si mie codul sursa?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 (editat) nu cred ca o sa gasesti soft pe undeva...nici eu nu am gasit, a trebuit sa mi-l fac singur. am studiat destul de mult softurile si de la webasto si de la eberspacher, personal cred eu ca softul meu e mai stabil. si spun asta cu parere de rau, avand in vedere ca sunt 2 firme consacrate si dedicate. daca vrei iti pot da hex fara nici o problema, insa am versiuni si cu lcd si fara..imi spui pe privat ce vrei eventual. Editat Ianuarie 10, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
nic20 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Salut as dori si eu softul sau hexul daca se poate te rog detin un eberspacher si are electronica arsa nu am reusit sa o repar ma poate ajuta cineva Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 (editat) te-ar ajuta asa ceva ? daca da, vorbim pe pm versiunea asta e facuta mai mult pentru tip de centrala termica. Editat Septembrie 27, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum