Vizitator kao29 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 In Phase XTP62ND difuzoare coaxiale pe 2 cai diametru: 16.5 cm putere RMS: 120W putere Max: 240W impedanta: 4Ohm sensibilitate 89dB raspuns in frecventa: 55Hz - 20KHz membrana din fibra de sticla bobina de 1" din Kapton magnet ultrasubtire din neodynium adancime de montaj 60.5mm tweeter orientabil 360 de grade, cu calota de matase si magnet neodynium http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XTP62ND/ cum se aud pe hu de 4x52w fara amplificare/ dar cu amplificare? ASTEPT PARERI! IS MAI BUNE DECAT ALTELE MAI CU PRETENTII DAR CU W RMS MAI PUTINI? ASTA MA INTERESEAZA MAI ALES FARA AMPLIFICARE... Link spre comentariu
ionut20 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 fara amplificare se aud arhisuficient de bine pe un HU mai rasarit. Pentru amplificare as folosit alt tip de difuzoare. Puterea nu este de 120W rms, mai mult ca sigur, probabil undeva mai jos, cam ca la toate difuzoarele de aceste dimensiuni. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 foloseste amplificator!!!eu am pe fata versiunea de 13 cm amplificate, dau 70W in ele si merg foarte binele-am testat si la putere mai mare, dar de pe la 90 W in sus nu mai suna bineoricum eu sunt super multumit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum