Vizitator livyu99 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 In primul rand vreau sami cer scuze daca am postat unde nu trebuie. Cu ajutorul unei antene satelit pot vede la stiri un program live adica secunda cu secunda ca si cum ai fi acolo fiindca la tv prin cablu nui chiar live? Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Un mare si puternic NIEP, NU, NIET,etc....Pana sa ajunga la tine ,semnalul fuge de cel putin 2 ori de la sol la satelit, criptare, etc......totul ia timp.Unde mai pui ca prin alte parti este si o intarziere bagata din motive de securitate se citeste cenzura).Cel mai live erau transmisiunile TVR de pe vremea lanturilor de radiorelee. (Tehnologia analogica) Era vorba doar de cute de km.Acelasi fenomen se intampla si la posturile de radio din provincie cand emisia e de la Bucuresti. Se simte celmai bine la telefoane in direct. Lucru care nu se intampla de exemplu la RRT. Link spre comentariu
Vizitator livyu99 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 sincer nu stiu ce sa zic un prieten cica el vede live si deasta am intrebat are 2 recevere unul optibox si unul strong daca mai are ceva in plus nu stiu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Nu tovarase, e doar o iluzie ca poti vedea ceva cu adevarat instantaneu... acum totul se prelucreaza, trece prin buffere care mentin fluxul video chiar daca emisia propriu-zisa se intrerupe pentru scurte perioade... etc. Tehnica analogica s-a dus.... Uita-te la filmuletul asta de la stiri... poti sa juri ca e real.... numai ca femeia din fundal se misca prea "natural" ) http://www.wat.tv/video/arret-sur-image ... fg7l_.html Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Am acasa televiziune prin cablu si prin satelit - in camere alaturate. Semnalul prin cablu are intarziere mare fata de cel prin satelit, cam 3 secunde si este constanta! Este destul de mult, in mod sigur nu e vorba doar de timpul in care parcurge semnalul o distanta oarecare. Daca s-ar duce pe Luna si s-ar reflecta inapoi, tot ar dura mai putin (cca 2 sec) Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Si eu am in cele 2 camere separate doar de un zid 2 receptoare de cablul, unul normal si unul HD. Si am realizat o intarzire de circa 2 secunde intre cele 2 semnale audio de la cele 2 tv, evident puse pe acelasi program, hi, hi..Evident ca aceasta este constanta. Link spre comentariu
marinescug Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Am acasa televiziune prin cablu si prin satelit - in camere alaturate. Semnalul prin cablu are intarziere mare fata de cel prin satelit, cam 3 secunde si este constanta! Este destul de mult, in mod sigur nu e vorba doar de timpul in care parcurge semnalul o distanta oarecare. Daca s-ar duce pe Luna si s-ar reflecta inapoi, tot ar dura mai putin (cca 2 sec) In analogic mestere.. in digital se pierde mult timp cu cripatre/ decriptare , impachetare,etc....La fiecare ciclu UP/down se adauga si tamponul , bufferul local pe fiecare echipament. Oricum si intre emisia TVR analogic si pachetul DVB e o intarziere apreciabila.... O alta intarziere, mai putin deranjanta apare si pe radio, intre un radio normal si un rado de pe un receiver 5.1 cu post procesari, saptializarea artifficiala samd... Cine vrea LIVE scoate banisorul si se duce la fatza locului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum