Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor programare pic16f84a

nonoda

Postări Recomandate

buna seara si sarbatori fericite ,m-am apucat sa i-mi construiesc un frecventmetru, cu un pic 16f84a dupa scheme date pe net. una a lui VK3BHR, care nu a mers, si una a lui PETER HALICKY , care de asemeni nu a functionat, la -m programat cu un programator de ad 02, cu programul IC prog, tin sa va spun ca sint novice in domeniul microcontrolelor, la proba pe displey mi-a aparut 4 coloane negre, reglajul de contrast functiona, dupa programare la verificarea programului inscris mi-a aratat ok,asa ca sint intr-o ceata totala,asa ca va multumesc anticipat pentru orice sfat, numai bine dorel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nonoda

2

• puiu

1

• vcdec

1

• MatyC

1

Top autori în acest subiect

Si eventual ceva poze la montajul facut de tine. Poate ai gresit undeva vreun traseu. Ca din ce spui tu banuiesc displayul. O fi defect sau are altfel conectorul. Oricum o luam, ai oferit prea putine informatii. In scurt timp ma voi ocupa de realizarea unui asemenea frecventmetru ca am si eu nevoie de asa ceva.

Link spre comentariu

o sa incerc sa pun si schema, ce pot sa spun e ca cablajul sigur nu l-am gresit.fac de ceva vreme cablaje, eu banuiesc softul, sau afisorul nu e compatibil cu softul, asa cum am spus in postul anterior dupa programare la verificarea programari a dat ok, si acum sa petrecem :101 la multi ani tuturor, si sarbatori fericite, dorel

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări