nonoda Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 buna seara si sarbatori fericite ,m-am apucat sa i-mi construiesc un frecventmetru, cu un pic 16f84a dupa scheme date pe net. una a lui VK3BHR, care nu a mers, si una a lui PETER HALICKY , care de asemeni nu a functionat, la -m programat cu un programator de ad 02, cu programul IC prog, tin sa va spun ca sint novice in domeniul microcontrolelor, la proba pe displey mi-a aparut 4 coloane negre, reglajul de contrast functiona, dupa programare la verificarea programului inscris mi-a aratat ok,asa ca sint intr-o ceata totala,asa ca va multumesc anticipat pentru orice sfat, numai bine dorel Link spre comentariu
puiu Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 1. Si vrei sa primesti un sfat: Incepe prin a pune schema care ai facut-o si eventual softul respectiv, sau il ai numai in hex? Link spre comentariu
MatyC Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Si eventual ceva poze la montajul facut de tine. Poate ai gresit undeva vreun traseu. Ca din ce spui tu banuiesc displayul. O fi defect sau are altfel conectorul. Oricum o luam, ai oferit prea putine informatii. In scurt timp ma voi ocupa de realizarea unui asemenea frecventmetru ca am si eu nevoie de asa ceva. Link spre comentariu
nonoda Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 o sa incerc sa pun si schema, ce pot sa spun e ca cablajul sigur nu l-am gresit.fac de ceva vreme cablaje, eu banuiesc softul, sau afisorul nu e compatibil cu softul, asa cum am spus in postul anterior dupa programare la verificarea programari a dat ok, si acum sa petrecem la multi ani tuturor, si sarbatori fericite, dorel Link spre comentariu
vcdec Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Va salut, ati rezolvat problema?Eu am reusit sa fac frecventmetru cu PIC.Daca aveti nevoie de ajutor dati un pm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum